1. New Cars
Vanaf (Incl. BTW)
Vanaf € 83.810
Legale vermeldingen
Verbruik (WLTP)
7 l/100 km
CO2 (WLTP)
159 g/km

Wat wilt u hierna doen?

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

1 Option

Geen resultaten

 • Highlander - Premium Plus - SUV

  Highlander Premium Plus

  Hybride
  SUV


  Van

  Vanaf € 83.810

  /maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i
  • Verbruik (WLTP)
   7 l/100 km
  • CO2 (WLTP)
   159 g/km
 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

Kies voor groot. Kies voor hybride.

De Toyota Highlander is een hybride die alles biedt. De Toyota Highlander Hybrid is in staat om met hoge snelheid over de autosnelweg te rijden en weinig CO2 uit te stoten in de stad en is daarmee een auto zonder compromissen.

Voor elke rit. Voor elke bestuurder.

Dankzij de aandrijfopties van zijn 2,5-liter Hybrid Dynamic Force-motor presteert de Highlander Hybrid beter dan men van deze klasse zou verwachten, zodat u het rendement van uw aandrijving kunt aanpassen en maximaliseren. NORMAL, ECO, SPORT of EV – welke stand u ook kiest, u bent altijd verzekerd van acceleratie, vermogen en responsiviteit, én van een stille en comfortabele rit.

Rijden met hybride vermogen. Rijden zoals u het wenst.

De nieuwe 2,5-liter Hybrid Dynamic Force-motor is krachtig genoeg om een aanhangwagen van 2 ton te trekken en is gecombineerd met een AWD-i systeem, dat automatisch in actie treedt waar dit nodig is. Door een bijkomende elektromotor achteraan, onafhankelijk van de hoofdmotor, te activeren, wordt extra aandrijfvermogen naar de achterwielen verdeeld, waardoor doorslippen van de voorwielen wordt tegengegaan.

Rijd in stijl. Rijd comfortabel

In de Toyota Highlander Hybrid schuilt vakmanschap in elk detail. De luxueuze lederen stoelen bieden een verhoogde rijpositie, zicht op de hele weg en ondersteuning door hun verstelbare hoogte. En door de ingebouwde verwarming en koeling is het comfort van u en uw passagiers altijd gewaarborgd.

Veelzijdig interieur. Veelzijdig rijden.

Het maakt niet uit wie of wat u wilt vervoeren, want dankzij de opberg- en zitmogelijkheden van de Highlander past het interieur zich moeiteloos aan u en uw reis aan.

Leven in verbondenheid

Innovatie brengt de wereld verder. De Highlander zit vol met geavanceerde technologie die niet alleen uw rijervaring verbetert, maar u ook verbonden houdt.
 • In contact met uw wereld Sluit uw Apple- of Android-telefoon aan om alles te bedienen, van gesprekken tot uw favoriete afspeellijsten en navigatie via het 12,3-inch multimediatouchscreen. En dankzij een draadloos oplaadplateau in de middenconsole hoeft u nooit bang te zijn dat u de aansluiting verliest.
 • Blijf op de hoogte. Blijf geconcentreerd Kies uit vier verschillende lay-outs voor het 12,3-inch TFT-scherm van de combimeter: Casual, Smart, Tough en Sporty. Doordat het schermoppervlak groter is dan in vorige generaties van de Highlander en de meters in een nieuw scherm zijn gegroepeerd, kunt u in één oogopslag alles zien wat u wilt weten.
 • Alles in beeld De Smart View Mirrors tonen realtime beelden van een HD-camera die hoog op de achterruit is gemonteerd, zodat u een volledig zicht hebt op uw omgeving. Zelfs wanneer u de bagageruimte tot aan het dak hebt gevuld, is het zicht onbelemmerd.

REMOTE SERVICES

Technologie voor het dagelijks leven. Met geavanceerde digitale functies aan boord, handige Remote Services en een reeks veiligheids- en rijhulpsystemen via T-Mate hebt u gevoelsmatig altijd een voorsprong. Toyota Smart Connect kan ook elke rit aangenamer maken. Geniet van naadloze cloudnavigatie, Smart Voice Assist en realtime verkeersinformatie.
Ontdek MyT-services

Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Highlander uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De onderstaande lijst toont enkele van de belangrijkste functies. De volledige content van T-Mate voor de Highlander vindt u in de autoconfigurator.
 • Pre-Collision System (PCS)

  Ons Pre-Collision System kan aanrijdingen met andere voertuigen, voetgangers en fietsers detecteren en u helpen om deze te vermijden. Het systeem waarschuwt de bestuurder met hoorbare en zichtbare signalen en biedt remassistentie. Als het de bestuurder niet lukt om op tijd te remmen, worden de remmen automatisch geactiveerd om een botsing te voorkomen of beperken. Detectie van auto’s, voetgangers, fietsers en motorfietsen is mogelijk. Overdag bieden Intersection Collision Avoidance Support en Emergency Steering Assist bovendien ondersteuning bij het afslaan op kruispunten en bij uitwijkmanoeuvres.

 • Adaptive Cruise Control (ACC)

  Dit systeem houdt de auto op een minimale vooraf ingestelde afstand van uw voorligger. Als deze afstand kleiner wordt, verlaagt het systeem uw snelheid en uiteindelijk worden de remmen geactiveerd en gaan de remlichten branden. Als uw auto is uitgerust met Road Sign Assist (RSA), herkent dit systeem ook snelheidsbeperkingen op uw route en stelt het noodzakelijke aanpassingen voor.

 • Blind Spot Monitor (BSM)

  Ons Blind Spot Monitoring-systeem waarschuwt de bestuurder voor voertuigen die hij misschien niet in zijn buitenspiegels heeft gezien. Dit is vooral handig bij het inhalen.

 • Toyota Smart Connect – Road Events

  Dit systeem waarschuwt u voor plaatselijke gevaren, zoals ongelukken op de route of gladheid, door informatie van andere bestuurders te verzamelen en waarschuwingen op het multimediascherm van de auto weer te geven. Afhankelijk van het soort multimediasysteem in uw auto kunnen ook potentiële gevaren worden gemeld, waardoor de verkeersveiligheid in het algemeen wordt verbeterd.

 • Rear Cross Traffic Alert with Automatic Braking (RCTAB)

  Bij het achteruit uitparkeren herkent dit systeem naderende voertuigen van links of rechts. Het systeem waarschuwt u en remt vervolgens om een aanrijding te voorkomen.

 • Panoramic View Monitor (PVM)

  Parkeren gaat gemakkelijker en veiliger met dit systeem, dat de beelden van vier camera’s combineert tot een bijna 360°-beeld van uw omgeving.

 • Rear Seat Reminder System (RSRS)

  Dit systeem waarschuwt de bestuurder als er passagiers of voorwerpen op de achterbank worden achtergelaten. Eerst wordt een waarschuwing op de digitale combimeter weergeven. Afhankelijk van het model worden daarna de alarmlichten en een zoemer geactiveerd wanneer u de auto na het uitstappen hebt vergrendeld.

HIGHLANDER GALERIJ

Extra veel laadruimte

Een fiets inladen in de koffer als het onverwacht regent, vriendjes naar huis voeren van de jeugdbeweging, snel bagage inladen voor een geïmproviseerd kampeerweekendje ... Als ouder moet je flexibel zijn, en de gezinswagen van Toyota helpen je daarbij. 

Elke familiewagen van Toyota beschikt over zeeën van ruimte voor al zijn passagiers, zowel voor de modellen met 5 als met 7 zetels. Een extra ruime koffer is uiteraard standaard inbegrepen. Bovendien kan je de zetels makkelijk en onafhankelijk van elkaar inklappen. Zo beschik je snel en eenvoudig over meer laadruimte om al je spullen in op te bergen ... of creëer je meer persoonlijke ruimte voor je (b)engels wanneer die daar even behoefte aan hebben.

Optionele dakstangen en een dakkoffer geven je nog meer mogelijkheden om er volledig uitgerust op uit te trekken met het hele gezin. 

Configureer

5 redenen waarom je dol gaat zijn op de gezinswagens van Toyota

 •     Meer dan voldoende ruimte voor 5 tot 7 personen*

    De nieuwste veiligheidssystemen

    Extra veel laadruimte

    De betrouwbare kwaliteit van Toyota, inclusief 10 jaar garantie

    Indrukwekkende brandstofbesparing

  *Afhankelijk van de uitvoering