1. New Cars
 2. Overzicht

PROACE VERSO MPV

Medium 2 zijdeuren

PROACE VERSO - MPV - Medium 2 zijdeuren
Vanaf
Vanaf € 49.415
€ 58.135
Financiering vanaf
Legale vermeldingen
 • 2 zijdelingse schuifdeuren
 • Achterklep met opening van de achterruit
 • Lichtsensor
7.2 l/100 km
190 g/km
8 zetels
550 liter

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Ontwerp

  Ontworpen als vervoermiddel met veel ruimte voor de meest actieve levensstijlen.

  De Proace Verso geeft blijk van veel oog voor detail. Zo profiteert u van een superieure zithouding, doordachte ergonomie en standaardspecificaties van hoog niveau. Wat uw bestemming ook is en wie u ook meeneemt, u bent altijd verzekerd van een ontspannen rit.

 • Geavanceerde dieselmotoren combineren een laag brandstofverbruik met een uitstekend rijgedrag.

  Het aanbod bestaat uit een 1.5-liter en een 2.0-liter dieselmotor, waarbij u kunt kiezen uit drie vermogensafgiftes en twee transmissies. En dankzij het start-stopsysteem is de Proace Verso bijzonder zuinig en zijn de emissies opmerkelijk laag.

 • Veiligheid staat voorop.

  De Proace Verso is voorzien van Toyota Safety Sense, een pakket veiligheids- en rijhulpsystemen die ontworpen zijn om u volledig zorgeloos te laten rijden. Met behulp van een aantal camera’s en sensors rond de auto helpt Toyota Safety Sense u zowel in de stad als daarbuiten om te parkeren, binnen uw rijstrook te blijven en botsingen te vermijden.

Volledig scherm Sluiten

Promoties

Geen inhoud gevonden