1. New Cars
  2. Uitrusting & Specificaties

Variant wijzigen

Yaris Cross - Dynamic Plus
Uitrusting & Specificaties

5 deurs cross-over

Yaris Cross - - Dynamic Plus - 5 deurs cross-over
Super white 040

Prijs vanaf

Vanaf 31610.0

Vanaf

€ 281/maand

Legale vermeldingen

Motor

1.5L Benzine

Yaris Cross - - Dynamic Plus - 5 deurs cross-over

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

Standaarduitrusting

Aanpassen

Elke Toyota verlaat de fabriek met een schat aan essentiële uitrusting als standaard, van intelligente veiligheidssystemen tot intuïtieve interieuruitrusting. Hieronder vindt u meer informatie over de standaarduitrusting van uw Toyota:

Smart Entry & Start Systeem
Smart Entry & Start Systeem
Elektrisch regelbare buitenspiegels
Elektrisch regelbare buitenspiegels
Verwarmde buitenspiegels
Verwarmde buitenspiegels
Automatisch inklappende buitenspiegels
Automatisch inklappende buitenspiegels

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/be/nl?modelId=5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931&carId=6aec6a89-8c8e-44da-a354-2afa9012e92b&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/be/nl?modelId=5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931&carId=6aec6a89-8c8e-44da-a354-2afa9012e92b&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Yaris Cross Safety

Uitgerust met Toyota Safety Sense en een hele reeks geavanceerde rijhulpsystemen, helpt de Yaris Cross u en andere weggebruikers uit de gevarenzone te blijven.

Pre-Collision System

Met de Pre-Collision Systeem wordt u met zichtbare en hoorbare signalen gewaarschuwd en wordt de Brake Assist ingeschakeld. Indien nodig worden de remmen automatisch ingeschakeld om de kans op en de ernst van een aanrijding te verkleinen.

Intelligent Adaptive Cruise Control

Door de voordelen van Adaptive Cruise Control en Road Sign Assist te combineren, waarbij de iACC het voertuig automatisch aan een vooraf ingestelde snelheid rijdt en de bestuurder waarschuwt als de snelheidslimiet wijzigt zodat hij de cruisesnelheid kan aanpassen.

Toyota Teammate Advanced Park

Toyota Teammate Advanced Park bedient automatisch sturen, accelereren en remmen voor de bestuurder om parkeermanoeuvres veilig en gemakkelijk te maken.

Geavanceerde technologie

Van een snel reagerende Hybride aandrijflijn tot handige MyT Connected Services, is de Yaris Cross uitgerust met een reeks innovatieve technologieën om reizen efficiënt en aangenaam te maken.

Hybride

Het zelfopladende hybridesysteem in de Yaris Cross schakelt naadloos over tussen pure elektrische aandrijving en de benzinemotor wanneer dat het meest efficiënt is en biedt veel van de voordelen van de elektrische aandrijving zonder dat de stekker in het stopcontact hoeft.

AWD-i

De intelligente vierwielaandrijving van de Yaris Cross is voorzien van een AWD-i moduscontroller die het spinnen van wielen en het slippen van banden op gladde, besneeuwde of modderige wegen helpt te minimaliseren. Zo blijft u op koers en in beweging.

Remote Control Services

Met Remote Control Services in de Yaris Cross kunt u de temperatuur van de cabine instellen voordat u vertrekt, de deuren vergrendelen en ontgrendelen of de alarmlichten inschakelen, allemaal te bedienen via de MyT smartphone app.

MyT Connected Services

Met MyT Connected Services kunt u zich verbonden voelen met uw Yaris Cross, waar u zich ook bevindt. Plan en deel uw ritten van thuis uit, ontvang onderweg onderhoudsherinneringen en optimaliseer uw EV-rijstijl met Hybrid Coaching.