1. New Cars
 2. Overzicht

Yaris Dynamic V12

5-deurs

Yaris - Dynamic V12 - 5-deurs
Vanaf
Vanaf € 21.710
€ 24.210
Financiering vanaf
Legale vermeldingen
 • Automatische koplampen
 • Achteruitrijcamera
 • Intelligent Adaptive Cruise Control (iACC)
 • 15" stalen velgen
5 l/100 km
118 g/km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Ontwerp

  Vormgeving die u voortdrijft

  De nieuwe Yaris benut het moment met een expressief ontwerp dat passie voor het leven en liefde voor beweging uitstraalt.

 • Rijden wordt een plezier

  De lichte lithium-ion batterij van de nieuw 1.5-liter hybride benzinemotor kan meer energie opslaan, terwijl het zelfopladende hybride systeem meer energie kan terugwinnen. Tijdens stadsritten kunt u daardoor tot 80% van de tijd zuiver elektrisch rijden zonder uitlaatemissies te produceren. Dat is het resultaat van meer dan twintig jaar Toyota-ervaring.

 • Vermogen om te presteren

  De nieuwe Yaris biedt keuze uit drie aandrijflijnen. Naast een 1.0-liter driecilindermotor is er een compleet nieuwe 1.5-liter driecilindermotor: die zowel met als zonder hybride systeem verkrijgbaar is. Met zijn hoge koppelwaarden zorgt de 1.5-liter motor moeiteloos voor een vlotte, lineaire acceleratie. Deze krachtbron is responsief en levendig in de stad, maar ook uitstekend geschikt voor de snelweg.

 • Geïnspireerde technologie

  In de nieuwe Yaris vormt u het middelpunt van de technologie. Dankzij het harmonieuze ontwerp en de intuïtieve integratie geniet u van smartphone-connectiviteit via Apple CarPlay™ en Android Auto™. U krijgt ook 3D-kaarten met draadloze updates, perfect geluid via het exclusieve JBL-audiosysteem en een 10-inch head-up kleurendisplay.

Volledig scherm Sluiten

Promoties

Geen inhoud gevonden

Yaris Hybride

Rijd gratis gedurende 1 jaar of 15.000km

Yaris Benzine: €2.500 korting