1. New Cars
 2. Overzicht
Ik wens...
Ik wens...

Variant wijzigen

Yaris Dynamic

5-deurs

Yaris - Dynamic - 5-deurs
Pure White (040)

Prijs vanaf

Vanaf 22070.0

Vanaf

€ 263/Maand

Motor

1.5 VVT-iE

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km

Yaris - Dynamic - 5-deurs

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • Ontwerp

  Vormgeving die u voortdrijft

  De nieuwe Yaris benut het moment met een expressief ontwerp dat passie voor het leven en liefde voor beweging uitstraalt.

 • Rijden wordt een plezier

  De lichte lithium-ion batterij van de nieuw 1.5-liter hybride benzinemotor kan meer energie opslaan, terwijl het zelfopladende hybride systeem meer energie kan terugwinnen. Tijdens stadsritten kunt u daardoor tot 80% van de tijd zuiver elektrisch rijden zonder uitlaatemissies te produceren. Dat is het resultaat van meer dan twintig jaar Toyota-ervaring.

 • Vermogen om te presteren

  De nieuwe Yaris biedt keuze uit drie aandrijflijnen. Naast een 1.0-liter driecilindermotor is er een compleet nieuwe 1.5-liter driecilindermotor: die zowel met als zonder hybride systeem verkrijgbaar is. Met zijn hoge koppelwaarden zorgt de 1.5-liter motor moeiteloos voor een vlotte, lineaire acceleratie. Deze krachtbron is responsief en levendig in de stad, maar ook uitstekend geschikt voor de snelweg.

 • Geïnspireerde technologie

  In de nieuwe Yaris vormt u het middelpunt van de technologie. Dankzij het harmonieuze ontwerp en de intuïtieve integratie geniet u van smartphone-connectiviteit via Apple CarPlay™ en Android Auto™. U krijgt ook 3D-kaarten met draadloze updates, perfect geluid via het exclusieve JBL-audiosysteem en een 10-inch head-up kleurendisplay.

Volledig scherm Sluiten
Sleep de auto om hem te draaien Sleep de auto om hem te draaien

Promoties