1. Discover Toyota
 2. Start your impossible
 3. Atleten
 4. Anne Zagré
 • Haar sport
  De adrenaline van de 100 meter sprint, waar elke seconde telt. Anne Zagré, een uitzonderlijke sprinter, overschrijdt de snelheidslimieten.
 • Haar auto
  Haar Toyota C-HR biedt hem de vrijheid om zich gemakkelijk tussen wedstrijden en trainingen te verplaatsen.
 • Haar overwinningen
  Anne Zagré is een kracht om in de gaten te houden in deze competitie, met een opmerkelijke halve finale op de Olympische Spelen van Tokio 2020.
 • In gesprek met Anne

  Anne Zagré, Belgisch sprintster, gaat verder dan de uitdagingen op haar pad in haar onophoudelijke zoektocht naar snelheid en precisie. 
Toyota gelooft dat elke kleine stap tot een grote sprong voorwaarts leidt, verder dan iemand ooit voor mogelijk hield. Wat zijn voor jou de kleine stappen?

“Ik geloof ook dat elke kleine stap telt. Zo ben ik ervan overtuigd dat om echt uit te blinken in de atletieksport, alles op de details aankomt. Dit betekent het onderste uit de kan halen op verschillende aspecten: op tijd naar bed gaan, gezond en evenwichtig eten maar ook trainen op dagen dat je je niet op je best voelt. En wanneer het moeilijk wordt is het belangrijk om positief te blijven en je doorzettingsvermogen te behouden. Je geest en lichaam zijn één, maar je moet je inzetten en voor jezelf zorgen om ze samen te laten werken.” 

 • Wat motiveert jou om dagelijks je grenzen te verleggen en ‘beyond te gaan’ in jouw sport?

  “Wat mij elke dag motiveert, is de beste versie van mezelf proberen te zijn in de verschillende rollen die ik in mijn leven vervul; als familielid, als vriendin, als gelovige en als topsporter. Ik wil mijn lichaam en geest zo ver mogelijk pushen en telkens zien hoe ver ik kan gaan. Dit geeft me persoonlijke voldoening.”

Kun je een specifiek moment of gebeurtenis beschrijven waarbij je het gevoel had dat je echt 'beyond' ging, verder dan je zelf voor mogelijk hield? 

“Een specifiek moment waarop ik verder ging dan ik verwachtte, was tijdens de trainingen waar ik een motivatiedip ervoer en diep in mezelf moest graven om uit deze negatieve spiraal te geraken. Het was een enorme uitdaging, maar stap voor stap, ben ik er uiteindelijk geraakt. Ik vraag me soms nog af hoe ik dit heb gedaan, wetende dat ik ook met blessures kampte. Maar zelfs in die momenten kun je verbazingwekkende dingen bereiken en verrassend snel rennen. Je geest kan je lichaam nu eenmaal tot verbazingwekkende prestaties pushen.”

Meer informatie over onze toezeggingen

Ontdek onze atleten Toyota mobiliteit