1. Discover Toyota
 2. Start your impossible
 3. Atleten
 4. Noor Vidts
 • Haar sport
  Noor Vidts blinkt uit in atletiek, in de meerkamp.
 • Haar auto
  Haar Toyota C-HR biedt haar de betrouwbaarheid die nodig is om naar verschillende wedstrijden te gaan.
 • Haar overwinningen
  Noor Vidts onderscheidde zich in de meerkamp op de Olympische Spelen van Tokio 2020 met een indrukwekkende vierde plaats.
 • In gesprek met Noor

  Noor Vidts, Belgisch meerkampster, gaat verder dan de norm in haar onvermoeibare streven naar atletische perfectie.
Toyota gelooft dat elke kleine stap tot een grote sprong voorwaarts leidt, verder dan iemand ooit voor mogelijk hield. Wat zijn voor jou de kleine stappen?

“Ik geloof dat de kleine stapjes uit je dagelijkse trainingen bestaan, waarbij je telkens je best doet en probeert te doen wat er van je verwacht wordt. Dat betekent letten op je techniek wanneer dat wordt gevraagd en proberen die stap voor stap bij te schaven. Door geleidelijk aan je technieken te verbeteren, maak je uiteindelijk vooruitgang in je prestaties. Soms is dat niet gemakkelijk en moet je een paar stapjes terugzetten, wat soms lijkt op achteruitgang. Het doel is echter dat alles op zijn plaats valt en je uiteindelijk een grote sprong voorwaarts kunt maken. Ik focus daarom altijd op het proces en tracht de grote prestaties als een gevolg daarvan te zien.”

 • Wat motiveert jou om dagelijks je grenzen te verleggen en ‘beyond te gaan’ in jouw sport?

  “Ik beschouw het plezier dat ik beleef in mijn sport als mijn grootste motivatie. Het is fantastisch om mijn sport uit te oefenen, en ik geniet er telkens van om steeds betere prestaties neer te zetten. Het plezier dat ik uit mijn sport haal, helpt mij om mijn grenzen te verleggen en verder te gaan dan wat ik voor mogelijk hield.”

Kun je een specifiek moment of gebeurtenis beschrijven waarbij je het gevoel had dat je echt 'beyond' ging, verder dan je zelf voor mogelijk hield?

“Een bijzonder moment waarop ik echt voelde dat ik ‘beyond’ ging, was tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Ik presteerde serieus boven mijn verwachtingen. Alles verliep zo vlot tijdens die ene wedstrijd waarin ik mezelf echt verbaasde. Ik geloof dat ik daar mijn eigen grenzen heb verlegd. Mijn eerste deelname aan de Olympische Spelen zag ik vooral als 'ik doe mee voor de ervaring’ maar voor ik het wist, stond ik daar te strijden voor een medaille. Later in de media las ik dat veel mensen ook verrast waren omdat weinig mensen van mij hadden gehoord, maar ik verraste vooral mezelf.”

Meer informatie over onze toezeggingen

Ontdek onze atleten Toyota mobiliteit