1. Discover Toyota
 2. Start your impossible
 3. Video's
 4. Mooie beweging


ATLETEN    VIDEO'S    MOBILITEIT

MOOIE BEWEGING

Elke grote reis begint met een enkele stap.

 • BEWEGING MAKT

  HET

  ONMOGELIJKE

  GEBEUREN

 • Beweging is een essentieel onderdeel van het mens-zijn. Zoveel van ons leven hangt ervan af, en toch kan het ons op elk moment belemmerd of afgenomen worden. Toyota gelooft erin het onmogelijke van vandaag morgen mogelijk te maken door het volledige potentieel van de menselijke geest te ontsluiten via beweging en mobiliteit. VOOR IEDEREEN Want hoe meer mensen zich vrij en volledig bewegen om hun dagelijkse leven en dromen na te jagen, hoe meer de hele mensheid samen vooruit kan komen.

Van wie je bent naar wie je zult worden.

 • STAPPEN IN

  DE RICHTING

  VAN

  MEDAILLES

   

 • Voorwaarts gaan om hun onmogelijke te bereiken.

  Global Team Toyota Atleten Cynthia Appiah en Zebastian Modin lieten het onmogelijke nooit in hun weg staan. Van het overwinnen van zelftwijfel en stereotypen om een bobsleecoureur van wereldklasse te worden, tot het zien uitkomen van Paralympische langlaufdromen, ze zijn nooit gestopt te geloven in wie ze zouden worden. En dat kan jij ook.

 • DE VRIJHEID

  VAN

  BEWEGING.

  VOOR

  IEDEREEN.

 • Toyota bouwt aan een betere wereld door mobiliteit.

  Wij geloven in het ontsluiten van het volledige potentieel van de mensheid door de kracht van beweging. Daarom zetten wij ons in om mensen overal ter wereld te helpen hun dromen waar te maken door middel van mobiliteitstechnologie. Of het nu is om naar dansles te gaan zoals Para ballerina Pollyanna Hope, of gewoon om u te helpen beter te bewegen in uw dagelijks leven, wij brengen u waar u maar heen wilt om uw onmogelijke doel te bereiken.