1. Discover Toyota
 2. Toyota in Europe
 3. Toyota Connected Europe

Toyota Connected Europe

We transformeren de mobiliteitservaring door gebruik te maken van de kracht van data om waarde te creëren
Toyota Connected Europe gebruikt verbonden voertuiggegevens om waarde te genereren via slimme klantgerichte producten, oplossingen en innovaties.
 • Een dynamisch, jong bedrijf

  Toyota Connected Europe (TCEU) verandert de manier waarop mensen mobiliteit ervaren. Door de kracht van data te benutten, creëren we waarde door inclusieve, duurzame en veiligheidgerichte technologische oplossingen te leveren met een positieve impact op de samenleving. We zijn misschien een jong bedrijf, maar we zijn trots op hoe snel we een inclusieve cultuur hebben ontwikkeld die zich snel aanpast, talent koestert en hard werkt om iedereen zich gewaardeerd te laten voelen. Het is hoe we samenwerken dat ons bedrijf onderscheidt.

 • Gelegen in het technologische hart van Londen

  Toyota Connected Europe is gevestigd in Londen, het technologische knooppunt van Europa. Dit geeft ons toegang tot geweldig talent, omdat het gebied een hoge concentratie van datawetenschappers, ingenieurs en softwareontwikkelaars heeft. Met een initiële investering in 2018 van GBP 4,5 miljoen en drie werknemers is TCEU gegroeid naar een omzet van GBP 36,5 miljoen met een team van ongeveer 250 mensen. We hebben een uniek multidisciplinair team dat Toyota OEM-ervaring combineert met diepgaande expertise op het gebied van software- en gegevensengineering.

 • Innovatieve producten en diensten

  TCEU beheert de Connected Car Data-pipelines in Europa. Dit geeft een unieke nabijheid tot en expertise van het ecosysteem van verbonden voertuiggegevens. We ontwikkelen producten zoals de MyT en Lexus Link companion-apps. Deze bieden de klant een uitstekende naadloze overgang van huis naar voertuig en vice versa, om hun mobiliteitservaring te verbeteren. We bieden ook diensten en advies over UX-design (gebruikerservaring), beheer van verbonden voertuiggegevens en inzichtendashboards, app-ontwikkeling en nog veel meer!

 • Een vitaal onderdeel van het Toyota-ecosysteem

  Als strategische partner van Toyota Motor Europe en zijn distributienetwerk maken onze producten, diensten en inzichten ook een waardevolle bijdrage aan het bredere Toyota-ecosysteem. Onze zakelijke relaties met andere Toyota-groepsbedrijven in Europa zoals Toyota GAZOO Racing, KINTO en Toyota Insurance services leveren waarde op vanuit verbonden technologie voor consumenten, bedrijven, overheden en andere belanghebbenden. Buiten regionale grenzen werken we wereldwijd samen op verschillende fronten met TCNA, TMCA en TCJP.