Je gaat verder als je verbonden bent.

Wat is MyT?

MyT is een nieuwe mobiele app die u toegang geeft tot vijf connected services van Toyota. MyT bespaart u tijd, geld en moeite dankzij een groot aantal functies die permanent beschikbaar zijn, zoals Vind mijn auto en delen van uw navigatiegegevens.

Moeiteloos aan de slag. Nadat u uw Toyota op de mobiele MyT-app hebt geregistreerd, kunt u tijdens elke rit gebruikmaken van een reeks connected services. De connected services van MyT zijn alleen beschikbaar op bepaalde 2019-modellen van Toyota. Neem voor meer informatie contact op met uw erkende Toyota-dealer.

Bekijk de functies van MyTVind uw dealer

google playapp store


5 manieren om beter te rijden

auto lokaliseren
Find My Car Hoe lang u ook weg bent geweest.

"Find My Car" gebruikt Google Maps via de MyT-app om uw Toyota te vinden, waar die ook geparkeerd staat, en stelt u bovendien in staat om de locatie te delen met familie en vrienden.
/
Share to car

De eenvoudige manier om uw ritten te plannen.

Plan een rit vanuit uw eigen woning of onderweg met de MyT-app en stuur de locatie vervolgens rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw Toyota voor een vlotte start van uw reis.

/
Car to door

Probleemloze navigatie van auto tot voordeur.

Wanneer u het laatste deel van uw reis te voet moet afleggen, stuurt u de routebeschrijving door naar uw mobiele telefoon via het navigatiesysteem van uw Toyota.

/
Rijgegevens

Inzicht in uw rittenhistorie.

De MyT-app fungeert als een datalogger, waarmee u historische rijgegevens van uw auto, zoals snelheid, acceleratie en kilometerstand, kunt opvragen om uw zakelijke en algemene rijstijl te analyseren.

/
Onderhoudsherinneringen

Nooit meer een onderhoudsbeurt missen.

MyT helpt u om uw Toyota optimaal te laten presteren dankzij onderhoudsherinneringen op basis van de werkelijke kilometerstand van uw auto, zodat u nooit meer een onderhoudsbeurt mist.

Wat moet ik doen om MyT Connected Services te kunnen gebruiken op mijn Toyota ?
  1. Zodra uw nieuwe wagen is afgeleverd, zal uw gecertifieerde Toyota dealer een MyT-account voor u aanmaken.
  2. Na het aanmaken van uw account ontvangt u een e-mail met een activeringslink. Belangrijk: Om van de MyT functionaliteiten te kunnen benutten is het belangrijk dat u uw MyT-account activeert.
  3. De voertuiggegevens worden automatisch toegevoegd aan uw account, het enige wat u hoeft te doen is de overige gegevens in te voeren.
  4. Download nu de MyT app in de Appstore of Google Play Store en log in met uw gebruikersnaam.
  5. U kunt nu volledig gebruik maken van de Connected Services voor uw Toyota.


Als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met uw gecertifieerde Toyota dealer. Hij zal u graag begeleiden bij de configuratie van uw MyT-account.

Vind uw dealer

Verbinding maken is de essentie van het leven

*MyT is alleen beschikbaar voor auto’s die zijn uitgerust met Toyota Touch 2 met Go sinds 2016.

Lees verder over Toyota Service

Ontdek de SUV's van Toyota Ontdek de SUV's van Toyota Geniet van de avonturen van het leven met de SUV’s van Toyota, uitgerust met onze hypermoderne hybride systemen, allemaal met compacte afmetingen, perfect voor de stad.