1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Nieuwe Toyota C-HR
Een doorontwikkeld icoon
Scrollen Overslaan
Een doorontwikkeld icoon

COMPLEET NIEUWE TOYOTA C-HR

Een nieuwe stap in gedurfd design

Laat zien wie je bent met de verfijnde nieuwe Toyota C-HR. Deze auto is gemaakt zonder regels en geïnspireerd door het baanbrekende origineel. Hij ziet er dan ook uniek uit. Met zijn onconventionele design durft de nieuwe Toyota C-HR anders te zijn.

Een conceptauto voor op de weg
Een persoonlijke gebruikerservaring
Elektrische actieradius – Plug-in hybride en hybride vermogen
Een milieupionier
Stijl die conventies tart
Baanbrekend exterieurdesign
De nieuwe Toyota C-HR breekt met alle regels. Hij combineert de stijl van een coupé met een krachtige houding en kan daarom onmogelijk genegeerd worden. Hij is vrijdenkend en innovatief, met precieze lijnen en een dynamisch profiel: een conceptauto die werkelijkheid is geworden.

Drievoudige uitvoering

Nauwkeurig gesneden lijnen bepalen de krachtige, geometrische vormen van de carrosserie, waardoor een ontwerp ontstaat dat bruist van beweging.

Bi-tone + uitvoering

De nieuwe Bi-tone + lak verlengt het contrasterende zwarte dak tot de achterkant van de auto. De lak volgt de rondingen van de carrosserie en benadrukt de expressieve verhoudingen.

Verzonken portiergrepen

Verzonken portiergrepen – voor het eerst toegepast op een Toyota – zijn essentieel voor de strakke, sculpturale stijl van de nieuwe Toyota C-HR.

20-inch lichtmetalen velgen

Een moedig ontwerp vereist grote details. De machinaal bewerkte 20-inch velgen trekken de aandacht.

Geavanceerd panoramadak

Het panoramadak is gemaakt van thermisch efficiënt glas en zorgt voor licht en ruimte zonder ongewenste warmte.

Ontdek de nieuwe Toyota C-HR

*Specificaties kunnen per markt verschillen

Intelligente technologie
Een naadloze gebruikerservaring
De nieuwe Toyota C-HR zit boordevol functies maar is toch intuïtief en biedt een persoonlijke gebruikerservaring die op uw behoeften anticipeert. Met draadloze Android Auto en Apple CarPlay, responsieve omgevingsverlichting en meeslepende surround sound wordt elke autorit een belevenis.

12,3-inch multimediascherm

Het 12,3 inch touchscreen van Toyota Smart Connect is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto en brengt de wereld binnen handbereik. In de Plug-in Hybrid 220 zorgen informatie over het EV-bereik en oplaadlocaties in het navigatiesysteem voor moeiteloos elektrisch rijden.

Digitale combimeter

Mensgerichte technologie bepaalt deze ruimte. Er zijn vier modi om de weergave van de digitale combimeter aan te passen: Casual, Smart, Sporty en Thought.

Intelligente omgevingsverlichting

De aanpasbare omgevingsverlichting is een verlengstuk van uw persoonlijkheid en biedt een palet van 64 kleuren. Kijk hoe het verandert naar gelang het daglicht en het tijdstip van de dag. Met Safe Exit Assist kan de verlichting ook rood worden om te waarschuwen voor een mogelijke aanrijding.

Meeslepende surround sound

Op maat gemaakte JBL-luidsprekers leveren pakkende prestaties. Metalen roosters op de tweeters zorgen voor heldere hoge tonen, terwijl een krachtige subwoofer de lage tonen duidelijk weergeeft.

Welkomstscenario

De nieuwe Toyota C-HR verwelkomt u voor elke rit met een lichtshow. Uw persoonlijke instellingen voor stoelpositie en display worden ook automatisch toegepast.

Plug-in hybride en hybride vermogen
Uitgebreide en geëlektrificeerde aandrijflijnen

De nieuwe Toyota C-HR biedt een reeks geavanceerde aandrijflijnen die bij uw manier van leven passen. U hebt keuze uit een soepele en responsieve Hybrid of een nieuwe Plug-in Hybrid, die dynamische hybride prestaties met echte EV-mogelijkheden combineert.

Plug-in Hybrid

De Plug-in Hybrid 220 heeft de beste aandrijflijn in zijn klasse en Dual DNA: hij kan moeiteloos volledig elektrisch rijden voor dagelijks gebruik en levert efficiënte hybride elektrische prestaties voor langere ritten.

Hybrid

De hybride aandrijflijnen van de vijfde generatie – Hybrid 140, Hybrid 200 en Hybrid 200 AWD-i – zijn meer geëlektrificeerd dan ooit. Ze leveren betere prestaties en meer rijplezier bij een laag brandstofverbruik.

De Plug-in Hybrid 220 heeft de beste aandrijflijn in zijn klasse en Dual DNA: hij kan moeiteloos volledig elektrisch rijden voor dagelijks gebruik en levert efficiënte hybride elektrische prestaties voor langere ritten.

Aandrijflijnen
Plug-in Hybrid 220
EV-bereik
66 km EV-bereik*
Performance
220 pk voor dynamische prestaties
Lage emissies
19g/km CO2

De hybride aandrijflijnen van de vijfde generatie – Hybrid 140, Hybrid 200 en Hybrid 200 AWD-i – zijn meer geëlektrificeerd dan ooit. Ze leveren betere prestaties en meer rijplezier bij een laag brandstofverbruik.

Aandrijflijnen
Hybrid 200 AWD-i
Performance
200 pk voor dynamische prestaties
Lage emissies
112g/km CO2
Hybride vermogen: antwoord op uw vragen

Hybride en plug-in hybride auto’s zijn uitgerust met vergelijkbare technologie, maar er is een belangrijk verschil. Beide schakelen naadloos tussen twee krachtbronnen, een efficiënte benzinemotor en een hybride aandrijfbatterij, maar plug-in hybride auto’s hebben een grotere, oplaadbare aandrijfbatterij voor betere prestaties in combinatie met echte EV-mogelijkheden.

De Toyota C-HR Plug-in Hybrid kan tot ongeveer 66 km* volledig elektrisch en dus emissievrij rijden. Als de batterij tijdens een langere rit bijna leeg is, gaat de auto weer als een hybride werken. Daarbij worden benzine en teruggewonnen batterijstroom gecombineerd om u veilig naar uw bestemming te brengen: geen gedoe, maar volledige gemoedsrust. * Alle getoonde cijfers zijn voorlopig, in afwachting van de definitieve WLTP-homologatie.

Via een huishoudelijk stopcontact (10A) kunt u een plug-in hybride in ongeveer 6,5 uur opladen, waardoor ’s nachts opladen handig en in veel gevallen voordelig is. Voor optimale snelheid en veiligheid zorgt de combinatie van een speciale kabel en een wallbox in ongeveer 2,5 uur voor een volledig opgeladen batterij.

Plug-in hybrides zijn voordelig in het gebruik. Met een volledig opgeladen batterij kan een plug-in hybride wel 100 km afleggen op minder dan 1 liter brandstof. De lage CO2-emissies van plug-in hybrides leiden vaak tot kortingen op de wegenbelasting en bedrijfswagenbelasting en tot vrijstelling van heffingen in stadscentra. En omdat er minder slijtage is aan onderdelen als remblokken en remschijven, zijn ze ook goedkoper in het onderhoud.

De batterijen van een Toyota Plug-in Hybrid zijn ontworpen om de hele levensduur van de auto mee te gaan. Voor extra gemoedsrust zit op elke batterij een garantie van vijf jaar/100.000 km*. En met een jaarlijkse Hybrid Health Check wordt deze garantie verlengd tot 10 jaar. Als een batterij het einde van zijn levensduur heeft bereikt, zorgt Toyota’s terugnameprogramma ervoor dat deze veilig en verantwoord wordt gerecycled. *Afhankelijk van wat zich het eerst voordoet
Een milieupionier
Duurzaamheid ondersteunen
De nieuwe Toyota C-HR is gericht op duurzaamheid. Zo worden er meer gerecyclede en diervrije materialen gebruikt en zijn de CO2-emissies verminderd door gewichtsbesparing en nieuwe productieprocessen.

Diervrije materialen

Voor de stuurwielbekleding en delen van de stoelen in de nieuwe Toyota C-HR is een nieuw diervrij materiaal als alternatief voor leder gebruikt.

Hergebruikte kunststoffen

Vergeleken met zijn voorganger bevat de nieuwe auto twee keer zoveel gerecyclede kunststoffen: deze wordt in meer dan 100 verschillende onderdelen gebruikt. Hiertoe behoort een nieuwe stof voor de stoelbekleding die van gerecyclede PET-flessen* is gemaakt. *Verkrijgbaar in sommige uitvoeringen

Gewichtsbesparende techniek

Het gewicht is verlaagd door innovatief design, waaronder het gebruik van staal met een hoge sterkte. Het nieuwe panoramadak is ook lichter dan eerst. Het heeft geavanceerde coatings die warmte vasthouden in de winter en oververhitting voorkomen in de zomer.

Reserveer uw nieuwe Toyota C-HR
De opvallende en vooruitstrevende, nieuwe Toyota C-HR is een gedurfde herinterpretatie van het baanbrekende origineel. Dit is de auto waarop u hebt gewacht: premium, geëlektrificeerd en met een geheel eigen geraffineerde stijl.