1. New Cars
 2. Overzicht

Highlander Premium Plus

SUV

Highlander - Premium Plus - SUV
Vanaf
Vanaf € 83.810
Financiering vanaf
Legale vermeldingen
7 l/100 km
159 g/km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Exterieurstyling

  Het beste van twee werelden

  Met zijn gestroomlijnde vormen maakt de slanke en verfijnde Highlander een duidelijk statement, terwijl het luxueuze interieur comfort biedt voor het hele gezin.

 • Zuinige aandrijving

  De Highlander is een hybride die het beste van twee werelden combineert. Hij levert voldoende vermogen om langdurig op kruissnelheid op de autosnelweg te rijden, maar is door zijn lage CO₂-emissies ook geschikt voor het stadsverkeer. U kunt zelf uw rijstijl kiezen met de NORMAL-, ECO-, SPORT- of EV-modus, die allemaal een eigen prestatieprofiel hebben.

 • Ruimte voor zeven. Ruimte om te leven.

  Het interieur van de Toyota Highlander kan worden aangepast aan wat u maar wilt vervoeren. Met zeven inzittenden biedt de bagageruimte van 322 liter voldoende plaats voor ieders spullen. Met de tweede zitrij neergeklapt groeit die ruimte tot 865 liter. Wanneer u ook de derde zitrij neerklapt, is het resultaat een verbluffende 1909 liter aan bagageruimte.

Volledig scherm Sluiten