1. New Cars
 2. Overzicht

Hilux Invincible

4 deurs - Double Cab

Hilux - Invincible - 4 deurs - Double Cab
Vanaf
Vanaf € 58.500
Financiering vanaf
Legale vermeldingen

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Ontwerp

  GESLAAGD ONTWERP. OP ELK TERREIN.

  Zijn gespierde uiterlijk drukt kracht uit, terwijl de sterke voor- en achterbumpers en de strips aan de zijkant de robuuste carrosserie beschermen tegen schade.

 • STERK, DUURZAAM, BETROUWBAAR. GEEN TWIJFEL MOGELIJK.

  De nieuwe Hilux is ontwikkeld en getest voor de meest extreme situaties. U kunt dus vertrouwen op de legendarische kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid die eigen zijn aan dit model.

 • ZELFVERZEKERD IN DE NIEUWE HILUX

  Dankzij Hill-start Assist Control (HAC) en Active Traction Control (A-TRC) trekt u moeiteloos en uiterst soepel op, terwijl u dankzij het enorme laad- en trekvermogen niets hoeft achter te laten. Dus of u nu een stijgend of dalend parcours volgt (Downhill Assist Control is trouwens ook aanwezig), in de nieuwe Hilux kunt u ervan op aan dat u in zeer veilige handen bent*. * Opties en uitrusting zijn afhankelijk van uitvoering.

 • UW RUIMTE. UW WERELD.

  Hard van buiten, comfortabel van binnen: het interieur van de nieuwe Hilux biedt u nieuwe niveaus van verfijning en stijl. De duurzame materialen en opvallende afwerkingen strelen uw zintuigen, terwijl het JBL-audiosysteem met Harman CLARi-Fi-technologie voor een schitterende geluidskwaliteit zorgt, ongeacht uw muziekkeuze.

Volledig scherm Sluiten