1. New Cars
  2. Offers
  3. Algemene Voorwaarden

Toyota België

Algemene Voorwaarden

Afgebeelde wagens met opties of accessoires.
 
Nettoprijzen en aanbiedingen (niet cumuleerbaar): geldig van 01.12.2022 tot en met 23.12.2022 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuw voertuig bij de deelnemende verdelers in het erkende distributienetwerk van Toyota in België. Voorbehouden aan particuliere klanten tenzij anders vermeld Prijzen BTWi tenzij anders vermeld, onder voorbehoud van drukfouten.

Lanceringsaanbod, Corolla Cross – de hybride versie aan de prijs van de benzine versie: stemt overeen met een korting van €2.990 op de hybride versies van de Corolla Cross ; dit bedrag van €2.990 stemt overeen met het prijsverschil tussen de Hybride versie (referentiemodel: Corolla TS 1.8 Dynamic V02, €33.800 BTWin) en de vergelijkbare benzine versie (Corolla TS 1.2 Dynamic V02, 30.810€ BTWin). Optionele, niet verplichte aanbiedingen onder voorwaarden (zie eerste paragraaf hierboven).

5 jaar gratis onderhoud: dekt alle onderhoud (zoals bepaald door de constructeur en vermeld in het onderhouds- en garantieboekje van de wagen) gedurende 5 jaar/max 75.000 km. Niet cumuleerbaar aanbod geldig van 01.12.2022 tot en met 31.12.2022, voorbehouden aan particuliere klanten, bij aankoop van een nieuwe Toyota C-HR, Aygo X, Yaris, Corolla 5d, Corolla TS, RAV4 of RAV4 plug-in bij de deelnemende verdelers in het erkend distributienetwerk van Toyota in België. Meer info bij je erkend Toyota verkooppunt.

Prijzen en beschrijvingen: Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt louter informatief meegedeeld, houdt geen verkoopcontract van Toyota Belgium in, en kan de Erkende Toyota-Verdelers en Erkende Toyota-Herstellers niet binden. Prijzen en specificaties kunnen ten allen tijde worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving.

3 jaar fabrieksgarantie: De garantie dekt elk defect dat kan worden toegeschreven aan een productie- of montagefout bij normaal gebruik gedurende een periode van 3 jaar of 100.000 kilometers, afhankelijk van welke limiet eerst wordt bereikt. De hybride batterij en hybride systeemcomponenten hebben een garantie van 5 jaar of 100.000 kilometer. Details en voorwaarden

10 jaar Toyota Relax garantie: Als u uw wagen jaarlijks laat onderhouden binnen het officiële net van Toyota, wordt uw wagen automatisch een jaar lang gedekt door de Toyota Relax-garantie. En dat jaar na jaar, tot uw wagen 10 jaar wordt of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Details en voorwaarden

10 jaar pechverhelping: Bij uw jaarlijkse onderhoud binnen het officiële net van Toyota krijgt u bovendien ook telkens een jaar wegbijstand van Toyota Eurocare. U kunt 24u/24 en 365 dagen per jaar beroep doen op Toyota Eurocare bij pech of een ongeval, in meer dan 30 Europese landen. Onze wegbijstand dekt de bestuurder, de passagiers, de wagen en een aanhangwagen of caravan. Details en voorwaarden

Optionele aanbiedingen, niet verplichtend en onderworpen aan voorwaarden. Meer informatie op www.toyota.be – www.toyota.lu of in uw erkend Toyota verkooppunt in België of G.H.-Luxemburg.

Business+ - Operationele leasing: prijs per maand (excl. BTW). Aanbod gereserveerd en enkel geldig voor een Operationeel leasingcontract "Full Service Plan" op 60 maanden (max. 20.000 km per jaar), bevat onderhoud en herstellingen, banden, rijtaksen en BIV, 24u/24 pechverhelping in heel Europa met inbegrip van een vervangwagen. Brandstofkosten niet inbegrepen. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door LeasePlan Partnerships & Alliances S.A.


VAA : De uitkomst van de berekening van het Voordeel van Alle Aard zijn voor nieuwe voertuigen geldig en betreffen simulaties. De uitkomst verstrekt door Toyota Belgium NV is bijgevolg louter indicatief; Toyota Belgium NV kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden in geval enig verschil tussen het vermelde Voordeel en het uiteindelijk bekomen Voordeel. Schatting van de maandelijkse nettobijdrage, die de werknemer werkelijk zal moeten betalen, op basis van de hoogste aanslagvoet van 53,50% op het voordeel van alle aard. http://www.sd.be/secure3/co2calculation/Default.aspx?lang=nl 


Prijzen en beschrijvingen: Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt louter informatief meegedeeld, houdt geen verkoopcontract van Toyota Belgium in, en kan de Erkende Toyota-Verdelers en Erkende Toyota-Herstellers niet binden. Prijzen en specificaties kunnen ten allen tijde worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving.


Gelieve contact te nemen met uw ErkendeToyota Verdeler en/of Erkende Toyota Hersteller teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.


Optionele aanbiedingen, niet verplichtend en onderworpen aan voorwaarden. Meer informatie op www.toyota.be – www.toyota.lu of in uw erkend Toyota verkooppunt in België of G.H.-Luxemburg.