1. New Cars
 2. bz4X

Toyota bZ4X


 • Optimale prestaties zonder uitstoot 

  Geniet van de meest opwindende rijprestaties, verpakt in een adembenemend design. Dankzij de ingenieuze technologie van de bZ4X rij je niet alleen zonder enige uitstoot, maar beperk je jouw energieverbruik ook tot een absoluut minimum zonder in te boeten op de prestaties. Het uitgebreide pakket standaardopties en de razendsnelle laadtijd met 150 kW maken je comfort compleet. 


 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.


 • Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota  bZ4X uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De volledige content van T-Mate voor de Toyota bZ4X vindt u in de autoconfigurator.

Volledig elektrisch, aandrijving op alle wielen

De Toyota bZ4X wijst de weg voor de elektrische generatie. Een krachtig en dynamisch SUV-design in combinatie met de beste vierwielaandrijving en een uitstekende elektrische actieradius. De betrouwbare, innovatieve en efficiënte bZ4X heeft een batterij met een bijzonder lange levensduur voor meer gemoedsrust.

Extra veel laadruimte

Een fiets inladen in de koffer als het onverwacht regent, vriendjes naar huis voeren van de jeugdbeweging, snel bagage inladen voor een geïmproviseerd kampeerweekendje ... Als ouder moet je flexibel zijn, en de gezinswagen van Toyota helpen je daarbij. 

Elke familiewagen van Toyota beschikt over zeeën van ruimte voor al zijn passagiers, zowel voor de modellen met 5 als met 7 zetels. Een extra ruime koffer is uiteraard standaard inbegrepen. Bovendien kan je de zetels makkelijk en onafhankelijk van elkaar inklappen. Zo beschik je snel en eenvoudig over meer laadruimte om al je spullen in op te bergen ... of creëer je meer persoonlijke ruimte voor je (b)engels wanneer die daar even behoefte aan hebben.

Optionele dakstangen en een dakkoffer geven je nog meer mogelijkheden om er volledig uitgerust op uit te trekken met het hele gezin. 

Configureer

5 redenen waarom je dol gaat zijn op de gezinswagens van Toyota

 •     Meer dan voldoende ruimte voor 5 tot 7 personen*

    De nieuwste veiligheidssystemen

    Extra veel laadruimte

    De betrouwbare kwaliteit van Toyota, inclusief 10 jaar garantie

    Indrukwekkende brandstofbesparing

  *Afhankelijk van de uitvoering

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies van de bZ4X

4 Opties

 • Toyota bZ4X - Dynamic - SUV

  Toyota bZ4X Dynamic

  SUV
  • +
   Smart Entry & Start Systeem
  • +
   Intelligent Adaptive Cruise Control
  • +
   Leddagrijlichten


  Van

  Vanaf € 46.650

  /maand

  maand

  1 Speed Automatic | 2WD
 • Toyota bZ4X - Business Plus - SUV

  Toyota bZ4X Business Plus

  SUV
  • +
   Panoramic View Monitor (PVM)
  • +
   Bestuurderszetel elektrisch in hoogte verstelbaar
  • +
   Elektrochromatische achteruitkijkspiegel


  Van

  Vanaf € 52.070

  /maand

  maand

  1 Speed Automatic | 2WD
 • Toyota bZ4X - Executive - SUV

  Toyota bZ4X Executive

  SUV
  • +
   Snelheidsbegrenzer met Road Sign Assist (RSA)
  • +
   Centrale verluchtingsmonden met chrome insert
  • +
   Bestuurderszetel elektrisch in hoogte verstelbaar


  Van

  Vanaf € 54.280

  /maand

  maand

  1 Speed Automatic | 2WD
 • Toyota bZ4X - Style Plus - SUV

  Toyota bZ4X Style Plus

  SUV
  • +
   Snelheidsbegrenzer met Road Sign Assist (RSA)
  • +
   Centrale verluchtingsmonden met chrome insert
  • +
   Bestuurderszetel met geheugenfunctie


  Van

  Vanaf € 56.750

  /maand

  maand

  1 Speed Automatic | 2WD
 • Gestroomlijnde vormen, SUV-uitstraling

  De robuuste en bijzonder stijlvolle bZ4X voelt zich in de stad net zozeer thuis als op de buitenwegen. De bZ4X combineert het geavanceerde, gestroomlijnde silhouet van een elektrische auto met de zelfverzekerde en imposante uitstraling van een SUV, wat resulteert in een uniek designstatement. 

Bereik
Batterij
X-Mode
Aerodynamische prestaties
Gerecyclede materialen
Airconditioning op basis van een warmtepomp
Dynamisch rijden

Bereik

Geniet van de vrijheid om overal naartoe te gaan. De Toyota bZ4X kan meer dan 500 km afleggen op één volle lading. Die afstand is voldoende voor vrijwel elke rit, zodat u zorgeloos op pad kunt gaan. En het mooiste is dat hierbij geen emissies worden geproduceerd.***

Batterij

Het uitgebreide onderhoudsprogramma garandeert dat de batterij na 10 jaar eigendom of 1 miljoen gereden kilometers nog 70% van de oorspronkelijke capaciteit levert*. *Afhankelijk van jaarlijkse controles bij een erkend Toyota-servicecentrum

X-Mode

Fantastische AWD met een druk op de X-Mode-knop. Selecteer de rijmodus voor verschillende soorten terrein. Blijf zelfverzekerd onder alle omstandigheden, waaronder diepe sneeuw en modder (minder dan 20 km/h), en gebruik Grip Control voor rijden op zwaarder terrein (minder dan 10 km/h).

Aerodynamische prestaties

Aerodynamische designelementen, zoals openingen in de hoeken van de voorbumper, een volledige bodemplaat, een gedeelde dakspoiler en een ducktail-achterspoiler, helpen om de luchtstroom te beheersen en de actieradius van de bZ4X te maximaliseren. Design dat de verwachtingen overtreft.

Gerecyclede materialen

Toyota’s streven naar milieubehoud houdt niet op bij ongelooflijke techniek. Overal in de bZ4X zijn zeer goed recyclebare TSOP-materialen en gerecycled vilt toegepast, zodat de auto meer biedt dan alleen emissievrij rijden.

Airconditioning op basis van een warmtepomp

De bZ4X gebruikt een warmtepomp met een laag stroomverbruik en een hoog rendement voor een grotere actieradius. De warmtepomp absorbeert warmte uit de buitenlucht en gebruikt die om de auto ’s winters te verwarmen. De bZ4X gaat verder dan normale SUV’s en biedt ingenieuze oplossingen voor elke rit.

Dynamisch rijden

De bZ4X, die gebaseerd is op onze e-TNGA-filosofie, staat op een speciaal BEV-platform, een primeur voor Toyota. Dankzij het lage zwaartepunt en de stijve carrosserie rijdt de bZ4X bijzonder intuïtief, niet alleen voor een BEV, maar voor auto’s in het algemeen.

Overtreft verwachtingen, voorbij nul

Onze missie is om de mobiliteit voor iedereen te verbeteren. Maak kennis met de volgende generatie innovatieve batterij-elektrische auto’s, waarin gestroomlijnd, modern design en uitzonderlijke capaciteiten moeiteloos samengaan.

*** WLTP gecombineerd van 411 km tot 512 km (afhankelijk van specificatie). De elektrische actieradius wordt ter vergelijking gegeven en kan variëren afhankelijk van factoren zoals de gekozen klasse en transmissie, de gemonteerde accessoires (na registratie), de rijstijl, de weersomstandigheden, de snelheid en de belading van het voertuig. Deze cijfers weerspiegelen mogelijk niet uw werkelijke rijresultaten. Alle voertuigen zijn gecertificeerd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor lichte voertuigen (WLTP).

Totale gemoedsrust dankzij onze full-service leasing aanbod voor professionelen

Toyota heeft veel moeite gedaan om elk aspect van uw bZ4X ervaring zo naadloos en gemakkelijk mogelijk te maken. Dat is precies wat het full-service leasing van KINTO One u biedt.

 • Aangedreven door elektriciteit, gedreven door emotie

  Geniet van de vrijheid om overal naartoe te gaan. De Toyota bZ4X kan meer dan 500 km* afleggen op één volle lading. Die afstand is voldoende voor vrijwel elke rit, zodat u zorgeloos op pad kunt gaan. Met een snellaadsysteem van 150 kW kunt u de batterij in ongeveer 30 minuten voor 80% opladen** en het mooiste is dat hierbij geen emissies worden geproduceerd.

  *WLTP-cyclus. Actieradius afhankelijk van geselecteerde uitvoeringen, aandrijflijnen en lokale rijomstandigheden.
  **Afhankelijk van lokale omstandigheden.

 • Met zijn betrouwbare actieradius en uitstekende batterijcapaciteit geeft de bZ4X u het vertrouwen om overal naartoe te rijden. Als u de batterij moet opladen, zijn er meerdere opties beschikbaar. 

  Voor snelladen kunt u gemakkelijk snellaadstations op openbare locaties vinden dankzij de stationzoeker in de MyT-app en Toyota Smart Connect+. Deze zeer efficiënte laders kunnen de batterij van uw bZ4X in ongeveer 30 minuten voor 80% opladen. (Afhankelijk van lokale omstandigheden)

  De MyT-app op uw smartphone is ontworpen om het rijden te vergemakkelijken en opent een wereld van connectiviteit. Controleer het batterijniveau van uw auto, plan oplaadsessies, bekijk ritgegevens en bedien uw auto op afstand. 
 • Altijd verbonden, altijd onderweg

   

  De intelligente cockpit synchroniseert uw auto met uw smartphone. De MyT-app op uw smartphone is ontworpen om het rijden te vergemakkelijken en opent een wereld van connectiviteit. 

 • Toyota T-Mate

  uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de bZ4X uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate omvat een reeks systemen die ontworpen zijn om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden, of u nu parkeert, op de snelweg rijdt of de stad doorkruist. 

T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent

 • Toyota Safety Sense De bZ4X is uitgerust met de nieuwste generatie van Toyota Safety Sense en biedt de mogelijkheid om functies draadloos bij te werken.
 • Blind Spot Monitor (BSM) Ons Blind Spot Monitor-systeem waarschuwt de bestuurder voor voertuigen die hij misschien niet in zijn buitenspiegels heeft gezien. Dit is vooral handig bij het inhalen.
 • Andere rij- en parkeerhulpfuncties Daarnaast is de Toyota bZ4X uitgerust met andere innovatieve rij- en parkeerhulpfuncties van T-Mate, zoals Safe Exit Assist, Rear Seat Reminder System, Driver Monitor Camera en Adaptive High-Beam System. Die geven u vertrouwen en zorgen voor een nog veiligere rijomgeving voor u en andere weggebruikers.

ONTDEK DE MOBILITEITSOPLOSSINGEN VAN KINTO

Ontdek KINTO, de nieuwe mobiliteitspartner voor uw bedrijf.
Opens in new window Ontdek meer