1. New Cars
Vanaf %s

Alle geciteerde verbruiks- en CO2-cijfers zijn gebaseerd op de officiële resultaten van laboratoriumtests volgens de Europese regels. Deze worden verstrekt om auto’s met elkaar te kunnen vergelijken en geven mogelijk niet uw werkelijke rijervaring wee

Ontworpen om op te vallen

Dankzij het verfijnde, vloeiende lijnenspel en de brede, gestroomlijnde carrosserie heeft de Corolla Berline een onmiskenbaar krachtige uitstraling. Het opvallende exterieur wordt benadrukt door tal van eigentijdse details, waaronder LED-lichten, chromen accenten and 18" bi-tone lichtmetalen velgen.

 

Raffinement, ruimtelijkheid en comfort

Met doordachte technologie en toonaangevend comfort voor alle passagiers is het interieur even ontspannend als gerieflijk. En dankzij de slimme opbergruimten, de royale beenruimte en de fraaie afwerkingen is de reis even aangenaam als de bestemming.

Een icoon van de moderne tijd

De Corolla Berline is gebouwd op het TNGA-platform (Toyota New Global Architecture) en biedt daardoor een fantastische rijervaring. Van de verbeterde ophanging en het dynamische rijgedrag tot het lage zwaartepunt en de 1.8-liter benzinehybride, de Corolla Berline is in alle opzichten een icoon van de moderne tijd.

COROLLA BERLINE GALERIJ