1. New Cars
 2. Prius Plugin
 3. Overzicht

Prius Plug-in Premium Plus

5-deurs

Prius Plug-in - Premium Plus - 5-deurs
Vanaf
Vanaf € 48.870
Financiering vanaf
Legale vermeldingen
 • Smart Entry & Start Systeem
 • Achteruitrijcamera
 • Verwarmd stuurwiel
Prius Plug-in - Premium Plus - 5-deurs
Solid Blue

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

Foto’s van de Prius Plug-in

Verkennen in 360°

 • Design

  De pionier opnieuw uitgevonden

  Als pure uitdrukking van Toyota’s pioniersgeest is de Prius opnieuw uitgevonden met het slanke silhouet van een coupé. De elegante daklijn van de nieuwe Prius Plug-in Hybrid vermindert de luchtweerstand en verhoogt de efficiëntie, terwijl de gewelfde oppervlakken en ingewikkelde details van de carrosserie de krachtige inwendige technologie verraden.

 • De kracht van keuze

  De Prius met Dual DNA, die al meer dan 25 jaar vooroploopt in hybride technologie, combineert elektrische aandrijving en motorvermogen voor een uitstekende efficiëntie en gebruiksgemak. De nieuwe Prius Plug-in Hybrid verlegt de normen voor elk onderdeel van het hybride concept met een grotere batterij, die de volledig elektrische actieradius aanzienlijk vergroot.

 • Technologie voor het leven

  In de nieuwe Prius Plug-in Hybrid bent u altijd online en verbonden, want dankzij de vele digitale functies hoeft het leven niet te stoppen wanneer u instapt. Live over-the-air updates zorgen ervoor dat de nieuwe Prius altijd up-to-date is, terwijl Toyota Smart Connect Plus met Apple CarPlay en Android AutoTM uw telefoon naadloos met uw auto verbindt.

 • Veilig en stressvrij

  De nieuwe Prius Plug-in Hybrid maakt rijden veiliger en minder stressvol. Zo verbetert de Driver Monitor Camera de veiligheid door de bestuurder voortdurend te observeren. Het systeem geeft een waarschuwing als het tekenen van afleiding of vermoeidheid detecteert, zodat u altijd alert en op uw best bent.

Volledig scherm Sluiten