1. New Cars
  2. Ruimte Toyota

Gun jezelf ruimte

Vertrek op vakantie met je gezin, neem je trouwe viervoeter mee op uitstap of laad al je hobbymateriaal in: de Toyota-modellen bieden plaats voor alles en iedereen. De slim ontworpen ramen en het panoramisch dak zorgen voor een buitengewone lichtinval en extra visibiliteit voor alle passagiers, wat het gevoel van ruimte nog verder versterkt. En toch passen alle Toyota-modellen in elke garage van gemiddelde grootte.

Plaats voor iedereen

Wist je dat je in de meeste Toyota-modellen 5 volwaardige zitplaatsen vindt, en soms zelfs 7 dankzij een optionele derde rij comfortabele zitplaatsen? Dus of je nu een groot gezin hebt of er graag met je vrienden op uit trekt, dankzij het slimme interieurontwerp van elk Toyota-model bied je al je passagiers zeeën van ruimte, inclusief comfortabele beenruimte op elke zitplaats. Bovendien klap je elke zetel onafhankelijk van de andere in. Zo creëer je in een handomdraai extra laadruimte wanneer je daar nood aan hebt.

family space

Richt je Toyota in op jouw maat

We brengen dagelijks heel wat tijd door in onze wagen. Daarom is het belangrijk niet alleen voor een comfortabel model te kiezen, maar je wagen ook aan te passen aan jouw gewoontes. Iedereen is immers anders en gebruikt zijn of haar wagen op een heel andere manier. Toyota biedt je uitgebreide mogelijkheden en accessoires om je wagen helemaal af te stemmen op jouw gewoontes en die van je passagiers, van makkelijk in te klappen zetels tot slimme accessoires die op maat van je model zijn ontworpen, zoals extra opbergmogelijkheden of handige bekerhouders.
Boek een testrit

Kies de koffer die bij jou past

Als je een hobby beoefent die veel uitrusting vereist of regelmatig veel boodschappen of bagage wil vervoeren, komt een grote koffer goed van pas. Het koffervolume is dan ook een van de meest opgezochte cijfers bij de aankoop van een nieuwe wagen. Dit volume verschilt per Toyota-model. Bij elk van onze modellen vind je twee getallen voor het volume van de kofferbak: één voor wanneer alle zitplaatsen rechtop staan en één voor wanneer de achterbank volledig is neergeklapt.

Denk er ook aan de afmetingen op te zoeken of de koffer te gaan bekijken bij je verdeler. De vorm van de laadruimte is immers bijna net zo belangrijk als het volume. Daarom is bij al onze modellen extra aandacht besteed aan een handige kofferindeling. Zo kan je het beschikbare volume maximaal benutten, en kan je meer inladen op eenzelfde volume.

Heb je nog meer laadruimte nodig? Dankzij makkelijk bereikbare achterbankontgrendelingen en eenvoudig inklapbare zetels breid je de laadruimte verder uit.

Configureer je model

  • 5 stoelen Zelfs met de 5 zitplaatsen opgesteld bieden onze modellen je nog voldoende bagageruimte om meerdere koffers in te laden.
  • 3 stoelen Moet je een lange, lastige lading vervoeren? De achterbank is 60/40 deelbaar, waardoor de lengte van de bagageruimte aanzienlijk toeneemt en er toch nog voldoende zitruimte op de tweede rij overblijft.
  • 2 stoelen Zelfs erg grote ladingen zijn geen probleem. Je kan de hele achterbank neerklappen, op sommige modellen zoals de hier afgebeelde Corolla Touring Sports zelfs vanop afstand, waardoor een enorme bagageruimte ontstaat met een lage, vlakke vloer.
* Het aantal liters varieert in functie van het gekozen model. De hier afgebeelde liters gelden voor de Toyota Corolla Touring Sports.

Hou je handen vrij

Heb je je handen vol met alle spullen die je in je koffer wil laden? Voortaan hoef je niet meer alles op de grond te zetten om op zoek te gaan naar je sleutels. Zolang je jouw autosleutel op zak hebt, kan je de elektrische achterklep automatisch openen zonder je sleutel uit je zak te halen en alles meteen in de koffer plaatsen. Handig toch?

Al wat je hiervoor hoeft te doen, is je voet bewegen onder de sensor die onder de achterzijde van de wagen zit. Je hoort vervolgens twee snelle pieptonen: de eerste als de sensor de voetbeweging herkent, de tweede van zodra de elektrische achterklep begint te openen. Let er wel op dat jij of andere personen niet te dicht bij de achterklep staan wanneer die opengaat.

Ook om de achterklep te sluiten, kan je even met je voet onder de sensor bewegen.

Ontdek onze modellen

Tal van accessoires voor extra ruimte

Heb je extra laadruimte nodig? Toyota biedt je tal van accessoires om je laadruimte uit te breiden. Elk accessoire werd op maat van jouw model en met de betrouwbare kwaliteit van Toyota ontwikkeld.

Kies bijvoorbeeld voor kwalitatieve fietsendragers of dakdragers die specifiek voor jouw model werden ontwikkeld. Zo ben je zeker dat de aerodynamica van je wagen optimaal behouden blijft. Dankzij het ontwerp op maat klik je ze bovendien in een handomdraai vast. De montagesleutel krijg je er altijd bij.

Liever een trekhaak? Vraag je Toyota-verdeler om een vaste of afneembare trekhaak te plaatsen, met 7 pins of 13 pins. De afneembare trekhaak kan je vervolgens snel en zonder gereedschap monteren of demonteren.

VIND EN CONFIGUREER JE TOYOTA GEZINSWAGEN
Corolla Touring Sports
De best verkopende
Toyota Corolla Touring Sports
RAV4
Krachtige SUV
Toyota RAV4
RAV4 Plug-in
Krachtige SUV
Toyota RAV4 Plug In
Toyota bz4x
Elektrische 4x4
Toyota bz4x
Proace City
Praktische bestelwagen
Toyota Proace City
Proace Verso
Ruime minibus
Toyota Proace Verso
Proace City Verso
Veelzijdige bedrijfswagen
Toyota Proace City Verso
Highlander
Zeer ruime
Toyota Highlander
Camry
Luxueuze berline
Toyota Camry
Corolla Cross
Familiale SUV
Toyota Corolla Cross
C-HR
SUV voor de stad
Toyota C-hr
Yaris Cross
Compact SUV
Toyota Yaris Cross