1. Owners
  2. Onderdelen en accessoires
  3. Fuel System Cleaner

Toyota België

Brandstofsysteemreiniger

De motor in uw Toyota is nauwkeurig volgens hoge specificaties gefabriceerd om u jarenlange betrouwbaarheid te bieden en directe prestaties te leveren wanneer u daarom vraagt. Maar de efficiëntie en prestaties van uw Toyota kunnen teruglopen omdat kleine deeltjes die in de brandstof zelf aanwezig zijn of tijdens het verbrandingsproces ontstaan, in de motor neerslaan.

 

Eén behandeling met de Toyota-brandstofsysteemreiniger brengt de emissies terug naar de niveaus die voorgeschreven waren toen uw Toyota werd gebouwd. Eén enkele behandeling volstaat voor een effectieve reiniging, die uw auto op de volgende punten verbetert: :

  • Problemen bij het opstarten
  • Onregelmatige vertraging
  • Niet genoeg vermogen
  • Zwak rendement van de brandstof
  • Gekletter van de motor
  • Polierende uitstoot

De Toyota-brandstofsysteemreiniger voor dieselmotoren is ontworpen om het hele brandstofsysteem en de motor grondig te reinigen. De reiniger, die zorgvuldig op verenigbaarheid en prestaties is getest, verwijdert neerslag en afzettingen om het brandstofverbruik te verlagen en de motor soepeler te laten draaien.

De Toyota-brandstofsysteemreiniger voor benzinemotoren reinigt de bougies, laat de motor beter starten en maakt de verbrandingskamer grondig schoon. Het voordeel daarvan is dat uw Toyota meer vermogen levert, minder brandstof verbruikt en stiller loopt.

Voorkom een kostbare vervanging van uw brandstofverstuivers en breng de prestaties, het brandstofverbruik en de emissies terug naar hun oorspronkelijke niveau door de motor van uw Toyota vandaag nog grondig te behandelen met de Toyota-brandstofsysteemreiniger.