1. Owners
 2. Onderdelen en accessoires
 3. Motor Oil

Originele Toyota-motorolie

Het levensbloed van uw Toyota

Net zoals planten water en zonlicht nodig hebben voor hun voortbestaan, heeft de motor van uw auto olie nodig om beschermd te blijven en zo goed mogelijk te presteren.

 

Onze motoren zijn ontworpen om een leven lang voor ongekende prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden te zorgen, maar daarvoor hebben ze wel regelmatig onderhoud en olie van de hoogste kwaliteit nodig.

Originele Toyota-motorolie is het enige motorsmeermiddel dat speciaal met het oog op uw auto is ontworpen. In tegenstelling tot andere merken is originele Toyota-motorolie uitgebreid getest en ontwikkeld in Toyota’s om ervoor te zorgen dat ze optimaal in de behoeften van uw motor voorzien.

 

Uw motor profiteert onder meer als volgt van originele Toyota-motorolie:

  • Bescherming: Een sterke, dunne beschermlaag stelt de motoronderdelen in staat om samen te werken. Zonder deze bescherming zou de motor oververhit raken en vastlopen.
  • Vermogen: Helpt om de ruimte tussen de zuiger en de cilinderwand te dichten, waardoor uw motor zijn maximale vermogen kan leveren.
  • Zuinigheid: Zorgt voor een vlotte werking van de motor, waardoor minder energie wordt verspild en u meer kilometers uit een liter haalt.
  • Betrouwbaarheid: Helpt om neerslagvorming te voorkomen, waardoor uw motor schoon blijft en de zuigerveren niet vast gaan zitten.
  • Levensduur: Neutraliseert zuren die tijdens de verbranding ontstaan (bv. roest), waardoor geen corrosie optreedt met een langere levensduur als gevolg.
  • Veelzijdigheid: Geeft u het vertrouwen dat uw motor uitstekend presteert onder uiteenlopende weers- en rijomstandigheden.

Ook wanneer de zomers heet en de winters koud zijn, hebben wij een geschikte synthetische of minerale olie voor elke diesel- of benzinemotor, zodat u ervan op aan kunt dat u altijd de perfecte olie voor uw Toyota vindt.

Bij regelmatig gebruik van de juiste originele Toyota-motorolie kunt u nog jarenlang blijven genieten van de uitstekende prestaties, het lage brandstofverbruik en de geringe uitstoot van uw Toyota.