1. Owners
 2. Onderdelen en accessoires
 3. Cabin Air Filter

Toyota-interieurluchtfilter

Overal genieten van frisse lucht

Vooral omdat we steeds meer in een stedelijke omgeving wonen, is er niets zo fijn als het inademen van frisse lucht. Toyota-interieurluchtfilters spelen een cruciale rol om de lucht in uw auto het hele jaar door schoon en zuiver te houden, waardoor het inademen van aangename, frisse lucht tot norm wordt verheven.

 

Wij adviseren u om uw interieurluchtfilter regelmatig, dat wil zeggen om de 15.000 km, te vervangen. We leggen uit waarom:

 • Het interieurluchtfilter helpt u om gezond te blijven door prikkelende en verontreinigende stoffen, zoals pollen, ozon, stof en uitlaatgassen, tegen te houden
 • Het houdt de lucht fris, waardoor het aangenamer rijden is
 • Het helpt om de airconditioning van uw auto onder alle weersomstandigheden optimaal te laten werken
 

SOORTEN FILTERS

Met keuze uit twee soorten kunt u het filter selecteren dat het beste bij uw persoonlijke behoeften past:

 •  

  Standaard Toyota-interieurluchtfilter

  Dit luchtfilter, dat gemaakt is van een hoogwaardige vliesstof, haalt grote verontreinigingen uit de lucht voordat ze in het interieur van uw Toyota komen.

   

 •  

  Verbeterd Toyota-interieurluchtfilter

  Dit luchtfilter, dat gemaakt is van een hoogwaardige vliesstof met een laagje geactiveerde houtskool, verwijdert 25% meer verontreinigingen dan het standaardfilter, waaronder allergenen en uitlaatgassen.

Houd uw Toyota fris, gezond en in goede conditie met Toyota-interieurluchtfilters en geniet van een schonere rijervaring.