1. Owners
  2. Connected Services
  3. New MyToyota App
  4. Disclaimers van MyToyota

DISCLAIMERS VAN MYTOYOTA

1. De functies van de afstandsbediening worden hier alleen ter illustratie getoond. Raadpleeg uw Toyota-dealer voor informatie over welke functies beschikbaar zijn in uw land.

2. Sommige functies zijn modelafhankelijk, raadpleeg uw Toyota-dealer voor informatie over welke functies beschikbaar zijn op uw model.

3. Houd er rekening mee dat functies voor klimaatregeling op afstand mogelijk niet beschikbaar zijn in uw regio vanwege de lokale wetgeving. Raadpleeg uw Toyota-dealer voor informatie over welke functies beschikbaar zijn in uw land.

4. Wanneer u de [Afstandsbedieningsservices] gebruikt, moet u ervoor zorgen dat:

  • Het voertuig helemaal stilstaat en dat u de veiligheid van de omgeving van het voertuig controleert. Zorg dat er zich geen mensen of dieren in het voertuig bevinden.
  • Bedien het systeem niet als de motorkap open is of wanneer het voertuig ergens binnen geparkeerd staat zonder ventilatie.
  • Gebruik deze dienst alleen als het nodig is. Houd rekening met de omgeving en beperk overmatig lawaai of luchtvervuiling tot een minimum.

Houd u altijd aan de lokale en nationale wetten die het gebruik van deze diensten in uw regio mogelijk beperken (in sommige regio’s mag bijvoorbeeld enkel door elektrische voertuigen of op privéwegen gebruik worden gemaakt van deze dienst).