Toyota

Voordelen van het rijden met een hybride

Onze zeven hybride modellen kunnen op allerlei manieren een verschil maken in uw leven, of u nu naar een vlottere en stillere manier van rijden streeft of een auto wilt die met een minimale uitstoot zo efficiënt mogelijk met brandstof omspringt.

Voordelen van het rijden met een hybride voertuig

Artboard 1 copy@4x-100
Een vlotte en stille rijervaring

Artboard 5@4x-100
Een batterij die zichzelf oplaadt

Artboard 1@4x-100
Zuiniger

Artboard 7 copy@4x-100
Een compleet gamma

Artboard 7@4x-100
Milieuvriendelijker

Artboard 3@4x-100 
10 Jaar dekking op de batterij

Het leven is gemakkelijk in een hybride: instappen en rijden maar

Ze lijken misschien ingewikkeld, maar onze hybrides zijn juist ontworpen om het rijden zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer u op de startknop drukt, hoort u geen geluid; u krijgt alleen een melding dat u kunt vertrekken! En omdat het hybride systeem zichzelf controleert en alle hybrides over een automatische transmissie beschikken, hoeft u de hendel maar in ‘Drive’ te zetten om van traploos vermogen te genieten.

/
deux moteurs
Vlot, stil en direct beschikbaar vermogen

Wanneer u in onze hybrides door de stad rijdt, kunt u dankzij de fluisterstille elektromotor meer dingen horen die belangrijk zijn. Deze elektromotor wordt bij hogere snelheden onmerkbaar afgewisseld door een efficiënte benzinemotor. En op het moment dat u alle vermogen nodig hebt, werken beide motoren eensgezind samen om u vooruit te stuwen.

Des batteries qui n’ont jamais besoin d'être rechargées

U hoeft zich niet af te vragen hoeveel kilometers u al hebt gereden in onze hybrides: net als in een conventionele auto kunt u gewoon tanken en uw reis vervolgen. En wanneer de batterij wel bijna leeg is, wordt deze weer opgeladen met overtollig energie van de benzinemotor. En telkens wanneer u remt, wordt bovendien energie teruggewonnen om de batterij op te laden, zodat niets verloren gaat.

modèle hybride rechargé
Vriendelijk voor uw portemonnee en het milieu

Een hybride is niet alleen heel fijn om te besturen, maar ook een heel goede manier om voordeliger te rijden. Onze hybrides voelen zich helemaal thuis in de stad, waar ze hun motoren zo vaak mogelijk uitschakelen om u brandstof en geld te laten besparen. En een laag brandstofverbruik leidt tot lage emissies: de CO2-uitstoot van onze hybrides behoort tot de laagste in hun klassen en in tegenstelling tot dieselmodellen produceren ze zeer weinig schadelijke stikstofoxiden (NOx).

doux pour le portefeuille
Voor iedereen is er wel een hybride

Ons hybride verhaal begon in 1997 met de vernieuwer in de sector: de Prius. Sindsdien is onze hybride familie gegroeid en met keuze uit zeven verschillende modellen is er altijd wel een hybride te vinden die aan uw wensen voldoet. Voor stadsmensen die op zoek zijn naar een compact autootje, is er de Yaris. En als u het lastig vindt om uw almaar groter wordende gezin te vervoeren, is er de Auris Touring Sports. Kortom, wij denken dat er voor iedereen wel een hybride is.

                                                                                                                          Ontdek ons hybride gamma

un modèle hybride pour chacun

Meer weten over Toyota

Voordelen van het rijden in een hybride Voordelen van het rijden in een hybride Onze zeven hybride modellen kunnen op allerlei manieren een verschil maken in uw leven,. We choose hybrid We choose hybrid Wereldwijd is er een groeiende beweging van gelijkgestemden. Ze zijn met meer dan 10 miljoen en zeggen eensgezind: wij kiezen voor hybride. Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus Met BusinessPlus kiest u een partner voor uw wagenpark die nooit opgeeft, die blijft uitdagen en die altijd bezig is met verbetering. Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus Welkom bij Toyota BusinessPlus, uw zakenpartner die zich inzet om succes te behalen en uw verwachtingen te overtreffen.