1. New Cars
 2. Overzicht
Ik wens...
Ik wens...

Variant wijzigen

Toyota C-HR GR Sport (V04)

Cross-over

Toyota C-HR - GR Sport (V04) - Cross-over
Pure White with black roof (2MQ)

Prijs vanaf

Vanaf 34870.0

37860.0

Vanaf

€ 386/Maand

Motor

1.8L Hybrid

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km

Toyota C-HR - GR Sport (V04) - Cross-over

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • Ontwerp

  Nooit alledaags

  De nieuwe Toyota C-HR combineert een strakke, dynamische stijl met vloeiende lijnen en een breed postuur. Het resultaat? Een exterieurontwerp dat de indruk wekt dat de auto aan het rijden is, zelfs wanneer hij stilstaat.

 • Naadloze hybride prestaties

  Boeiend, dynamisch en buitengewoon zuinig: zo ervaart u de hybride van de volgende generatie. En met keuze uit drie aandrijflijnen geniet u onder alle omstandigheden van een uiterst gelijkmatige rit. En als u op zoek bent naar vermogen, dat biedt de 2.0-liter Hybrid Dynamic Force-aandrijflijn (M20A-FXS) volop.

 • Een SUV voor de stedelijke omgeving

  De Toyota C-HR is ontworpen voor gebruik in de stad: door zijn lichte besturing en indrukwekkende wendbaarheid heeft hij geen moeite met krappe ruimtes. Dankzij een totale lengte van minder dan 4,4 meter en een draaicirkel van slechts 10,4 meter doorkruist u met gemak het stadscentrum.

 • Compromisloos

  Omdat u weet dat uw Toyota altijd voor u oplet, kunt u zorgeloos rijden. Dankzij intelligente functies die u in diverse rijsituaties helpen, zoals Blind Spot Monitor en Pre-Collision System met voetgangerherkenning, weet u zeker dat u, uw passagiers en andere weggebruikers altijd beschermd zijn.

Volledig scherm Sluiten
Sleep de auto om hem te draaien Sleep de auto om hem te draaien

Promoties