1. New Cars
 2. Overzicht

Variant wijzigen

Corolla Touring Sports Premium

Touring Sports

Corolla Touring Sports - Premium - Touring Sports
Super White (040)

Vanaf

Vanaf 39120.0

Motor

2.0 L e-CVT Hybrid 180hp

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km

Corolla Touring Sports - Premium - Touring Sports

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

 • Ontwerp

  Een opvallende verschijning

  Dit is een auto die aan alle kanten opvalt. Het gestroomlijnde profiel is te danken aan de aantrekkelijk lage motorkap, terwijl het krachtige, brede postuur aan de voor- en achterkant wordt benadrukt door de sportieve grille en de stijlvolle LED-verlichting.

 • Puur rijplezier

  Hybride rijden was nog nooit zo fijn. U kunt kiezen uit twee hybride motoren. De 1.8-liter hybride staat garant voor de soepele, stille rijervaring die u van Toyota mag verwachten. De nieuwe 2.0-liter Hybrid Dynamic Force-motor maakt hybride rijden nog opwindender. De motor levert volop vermogen en accelereert moeiteloos voor een temperamentvolle, dynamische rijervaring die zelfs uw dagelijkse ritten tot een belevenis maakt.

 • Echte gemoedsrust

  Het innovatieve Toyota Safety Sense-pakket anticipeert op mogelijke gevaren en helpt u om sneller te reageren. Dankzij een reeks intelligente rijhulpsystemen, zoals een achteruitrijcamera, Blind Spot Monitor, Rear Cross Traffic Alert, Intelligent Parking Assist en Adaptive Automatic High Beam, wordt autorijden even eenvoudig als aangenaam. U weet dus zeker dat u en uw passagiers beter worden beschermd dan ooit tevoren, voor een veilige en ontspannen rit.

 • Slim en praktisch

  Dankzij het doordachte ontwerp van de bagageruimte gaat alles er met gemak in, van uw fiets en uw golftassen tot de bagage van het hele gezin. De omkeerbare laadvloer is aan de ene kant bedekt met tapijt en aan de andere kant afgewerkt met hars. Wilt u extra ruimte, dan zet u de laadvloer gewoon in een lagere stand. En hebt u nóg meer ruimte nodig? Dan trekt u gewoon aan een hendel, waarna de achterbank desgewenst in delen neerklapt. En hebt u de slimme sleutel bij u? Beweeg dan gewoon uw voet onder de achterbumper en de achterklep gaat automatisch open of dicht.

Volledig scherm Sluiten
Sleep de auto om hem te draaien Sleep de auto om hem te draaien

Promoties