New Corolla TREK Hybrid

Klaar om te gaan waar u gaat

Raadpleeg de brochureConfiguratie

Met de Corolla TREK introduceert Toyota de vierde telg in de Corolla familie. Het model is het resultaat van een exclusieve samenwerking met Trek Bicycle, één van de populairste fietsproducenten ter wereld, en werd speciaal ontworpen voor mensen met een avontuurlijke levensstijl. U kunt het nu komen ontdekken bij uw Toyota dealer.

Een auto voor het buitenleven

De op avontuur gerichte eigenschappen van de Corolla TREK zijn afgestemd op een dynamische levensstijl.
Dankzij zijn verfijnde uiterlijk, in combinatie met de 17-inch lichtmetalen velgen, het privacyglas en de LED-koplampen, is het de perfecte stadsauto.

Zijn robuuste en veelzijdige karakter is ideaal voor de meer inspannende activiteiten. Daarvoor biedt hij optimale beenruimte en een royale bagageruimte voor al uw spullen.
De extra bodemvrijheid van 20 mm draagt bij aan de crossover-styling en is ideaal voor avontuurlijke ritten.

/
/
Houten inleg

De fraaie houten inleg geeft het interieur een warme, rijke natuurtint.

De stoffen bekleding in twee tinten, een harmonische combinatie van bruin en grijs, geeft het interieur een op de natuur geïnspireerde uitstraling.

Een levendig rijgedrag

De Corolla TREK is gebouwd rond het Toyota New Global Architecture (TNGA)-platform en biedt uitstekende handling en stabiliteit.

Daarnaast heeft u de keuze tussen 2 hybride motoren: de 1.8 122 pk Hybride of de geheel nieuwe en krachtige 2.0 Hybride met maar liefst 180 pk! Er is voor ieder wat wils.

Toyota Safety Sense anticipeert op potentiële risico's en helpt u effectiever te reageren, voor veiliger reizen en echte gemoedsrust.

/

Meer over de Corolla Touring Sports

Toyota Safety Sense Toyota Safety Sense Tilt de actieve veiligheid van alle modellen naar een hoger niveau.