1. New Cars

Ontdek de onvervalste prestaties van de GR Yaris, die we samen met het World Rally Team van TOYOTA GAZOO Racing hebben ontwikkeld.

Door de ongekende vraag is onze GR Yaris niet langer beschikbaar.


 • Compacte bundel adrenaline 

  De GR Yaris werd in nauwe samenwerking met het Gazoo Racing Team ontwikkeld, en dat voel je in werkelijk alles. Dit unieke model in beperkte oplage bezorgt je de opwinding van de racebaan met zijn adrenalinerijke prestaties, opwindende manuele versnellingsbak en vierwielaandrijving.  


 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie en verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.


 • Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota GR Yaris uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. 

Een echte sportwagen, geïnspireerd door de rallywereld

De GR Yaris bevat kennis en technologie die hun oorsprong vinden in het World Rally Championship om elke dag te presteren. De GR Yaris is ontwikkeld met de experts van het World Rally Team van Toyota Gazoo Racing en bevat geavanceerde technologie, waaronder GR-FOUR, onze eerste sportieve vierwielaandrijving in 20 jaar, en een 1.6-liter driecilinderturbomotor. De GR Yaris vindt zijn oorsprong in het WRC.

 • Anders dan de meeste nieuwe auto’s is de GR Yaris niet ontworpen om op te vallen, maar om – in stijl – trofeeën in de wacht te slepen. Het aerodynamische ontwerp is laag, breed en spectaculair en omvat een heleboel gewichtsbesparende materialen voor wendbaarheid tijdens elke rit.
 • De GR Yaris, die voortkomt uit Toyota’s ervaring met het winnen van World Rally Championship-titels, is een auto die onvervalste prestaties levert. De technologie en het ontwerp van deze straatauto zijn direct afkomstig uit de autosportwereld, wat past bij het streven van TOYOTA GAZOO Racing om auto’s te maken die steeds beter zijn en voldoening geven.
 • Onder de motorkap van de GR Yaris ligt een motor die allesbehalve gewoon is. Deze compacte, lichte en responsieve 1.6-liter turbomotor is klaar om te reageren.

Foto’s van de GR Yaris

Ontdek het fraaie uiterlijk en het aerodynamische ontwerp van de GR Yaris-serie op de onderstaande foto’s.

GEÏNSPIREERD DOOR TOYOTA GAZOO RACING

De GR Yaris maakt deel uit van onze GR-serie en brengt de geest van GAZOO Racing tot uiting in een prestatiegerichte sportwagen. Kom meer te weten over TOYOTA GAZOO Racing en de GR-serie.
Ontdek GAZOO Racing Bekijk de GR-serie