1. New Cars
 2. Overzicht

Mirai Premium

Sedan

Mirai - Premium - Sedan
Vanaf
Vanaf € 72.140
Financiering vanaf
Legale vermeldingen

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

Forced client side injection based on cached strategy

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Ontwerp

  Markant ontwerp, moeiteloze prestaties

  Met zijn sportieve uiterlijk en dynamische verhoudingen maakt de nieuwe Toyota Mirai een onuitwisbare indruk. Elk aspect is met zorg ontworpen om een fraai uiterlijk en zuinige prestaties te realiseren.

 • 650 km puur rijplezier

  De nieuwe Toyota Mirai zit vol innovaties die ontworpen zijn om u een bijzonder aangename rijervaring te bieden. De zuinige brandstofceltechnologie biedt u een opwindende rijervaring. De Toyota Mirai biedt meer dan alleen emissievrij rijden.

 • Innovatie binnen handbereik

  Met de geavanceerde technologie van de Toyota Mirai hebt u volledige controle in elk bocht, of u nu naar uw werk rijdt of een langere reis maakt.

 • Twee stappen vooruit denken

  Dankzij de nieuwste Toyota Safety Sense-technologieën, zoals Pre-Collision System met Active Steer Assist, anticipeert de auto op mogelijke gevaren en helpt hij om een aanrijding te vermijden of de gevolgen ervan te verzachten. De nieuwe Mirai biedt een bij zijn prestaties passende bescherming.

Volledig scherm Sluiten