1. New Cars
 2. Betrouwbaarheid & Garantie

PROACE CITY VERSO TRACKS

SWB Passenger van 5 doors

PROACE CITY VERSO - TRACKS - SWB Passenger van 5 doors
Vanaf
Vanaf € 38.190
€ 41.190
Financiering vanaf
Legale vermeldingen
 • 2 schuifdeuren
 • Blind Spot Monitor (BSM)
 • Parkeersensoren achteraan
5.7 l/100 km
150 g/km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

Veiligheid

Voel u veilig en zeker met veiligheidstechnologieën

PROACE CITY VERSO is verkrijgbaar met drie veiligheidspakketten die ieder ontworpen zijn om aan uw behoeften te voldoen. Ontdek ook standaard veiligheidsfuncties als een geavanceerd Pre-Collision System, Road Sign Assist, Lane Departure Alert met Steering Control, Cruise Control met Adjustable Speed Limiter (ASL) en Driver Attention Alert.

Overal in het interieur zijn airbags geplaatst

In het interieur van de auto zijn SRS-airbags geïnstalleerd, die ervoor zorgen dat alle inzittenden goed beschermd worden bij een aanrijding.

WAARBORG

Elke Toyota is gebouwd om een uitzonderlijk hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden. Om u zorgeloos te laten rijden, bieden wij standaard 3 jaar garantie op alle voertuigen en tot 10 jaar verlengde dekking op de hybride batterij voor onze hybrides. Onze uitgebreide verlengde garantie biedt u volledige gemoedsrust voor een extra periode van 12 of 24 maanden.

 • Fabriekswaarborg

  Toyota biedt wereldwijd een standaardwaarborg gedurende 3 jaar (tot maximum 100.000 km).
 • Verlengde waaborg

  Bovenop de standaardwaarborg van 3 jaar die elke Toyota vanuit de fabriek meekrijgt, biedt Toyota Belgium nog 2 jaar extra waarborg.
 • Tot 10 jaar verlenging van de hybride batterijdekking

  Toyota verlengt de hybride batterijdekking tot 10 jaar *.

Eurocare pechverhelping

Onze auto’s zijn gebouwd om jarenlang probleemloos mee te rijden. Maar het kan altijd gebeuren dat u hulp nodig hebt, of dat nu komt door een mechanische storing, een ongeval of een lekke band. Omdat wij waarde hechten aan klantenservice, wordt elke nieuwe auto geleverd met 1 jaar Toyota Eurocare-dekking, zodat u zonder oponthoud en volledig zorgeloos weer op weg wordt geholpen.

Contactgegevens

In België
0800 999 55

In het buitenland
+32 (0)2 773 61 22

Algemene vragen
0800 999 55

TOYOTA’S VEILIGHEIDSBELOFTE

Dankzij tientallen jaren van autokennis en uitgebreid onderzoek is elke nieuwe Toyota een direct inzetbare, betrouwbare partner op cruciale momenten, zelfs wanneer u dat niet beseft. Het uiteindelijke doel van onze geavanceerde Toyota Safety Sense-technologieën is om verkeersongevallen volledig uit te bannen en het verkeer voor iedereen veiliger te maken.

Reparaties

Zelfs de meest voorzichtige bestuurder kan een aanrijding krijgen. Gelukkig kunt u altijd een beroep doen op het netwerk van erkende Toyota-herstelbedrijven, hoe groot of klein de schade ook is. Onze geschoolde technici bieden een complete reparatieservice, die bedoeld is om uw Toyota in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.