1. New Cars
 2. Overzicht
Ik wens...
Ik wens...

Variant wijzigen

PROACE CITY VERSO Shuttle

Short Wheel Base 2 zijdeuren

PROACE CITY VERSO - Shuttle - Short Wheel Base 2 zijdeuren
White (EWP)

Prijs vanaf

Vanaf 23510.0

26010.0

Vanaf

€ 230/Maand

Motor

1.5 Diesel 100hp

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km

PROACE CITY VERSO - Shuttle - Short Wheel Base 2 zijdeuren

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl


Proace City Verso Galerij

Exploreren 360°

 • Ontwerp

  ONTWORPEN OM INDRUK TE MAKEN

  De PROACE CITY VERSO, die leverbaar is in twee wielbasislengtes, biedt met gemak plaats aan u en uw passagiers. Zowel de korte als de lange uitvoeringen bieden volop ruimte voor maximaal zeven personen. Het interieur kan volgens uw behoeften worden ingedeeld.

 • VIND HET MODEL DAT BIJ U PAST

  Een groot aantal geavanceerde benzine- en dieselmotoren met een vermogen van 75 tot 130 DIN-pk en keuze uit een handgeschakelde vijf- of zesversnellingsbak of achttraps automatische transmissie. Met de laagste CO2-emissies in zijn klasse en een uitstekend brandstofverbruik heeft de PROACE CITY VERSO de perfecte motor om aan uw behoeften te voldoen.

 • DE FLEXIBILITEIT DIE U NODIG HEBT

  De PROACE CITY VERSO biedt flexibele zitruimte voor uw passagiers met optioneel een tweede zitrij met drie aparte stoelen, elk met ISOFIX, of een 60:40 neerklapbare achterbank. Zowel de korte als de lange wielbasisuitvoeringen bieden plaats aan zeven personen, met twee aparte stoelen op de derde zitrij die naar voren en achteren schuiven, zodat u de juiste balans kunt vinden tussen been- en bagageruimte.

 • VEILIGHEID IS NOOIT EEN OPTIE

  De PROACE CITY VERSO is verkrijgbaar met drie verschillende veiligheidspakketten, die stuk voor stuk ontworpen zijn om aan uw behoeften te voldoen. Met standaardveiligheidssystemen, zoals een geavanceerd Pre-Collision System, Road Sign Assist, Lane Departure Alert met Steering Control, Cruise Control en Driver Attention Alert, weet u zeker dat de PROACE CITY VERSO optimale bescherming biedt.

Volledig scherm Sluiten
Sleep de auto om hem te draaien Sleep de auto om hem te draaien

Promoties