1. New Cars
 2. Overzicht
Ik wens...
Ik wens...

Variant wijzigen

RAV4 Style Plus (V15)

SUV

RAV4 - Style Plus (V15) - SUV
2QJ - White Pearl / Zwart

Prijs vanaf

Vanaf 45350.0

48900.0

Vanaf

€ 473/Maand

Motor

2.5L Hybrid

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km

RAV4 - Style Plus (V15) - SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • Ontwerp

  Ontworpen om op te vallen

  De RAV4 is gemaakt om in te rijden en ontworpen om op te vallen. De RAV4 Plug-in Hybrid combineert de robuuste look van een volbloed SUV met strakke, dynamische vormen, wat een gestroomlijnd, stads uiterlijk oplevert. Het resultaat is een uiterst krachtige SUV die u veilig en stijlvol overal naartoe brengt.

 • Krachtig en zuinig

  De krachtige 2.5-liter Hybrid Dynamic Force-motor (A25A-FXS) combineert een uiterst gelijkmatig rijgedrag met veel vermogen en grote nauwkeurigheid. De responsieve 2.0-liter benzinemotor met directe inspuiting (M20A-FKS) heeft een indrukwekkende acceleratie en merkbaar koppel, wat voor een opwindende rijervaring zorgt.

 • Groot, slagvaardig en wendbaar

  De RAV4 oogt dan wel als een indrukwekkende SUV, hij is verrassend levendig, biedt uitstekend zicht op de weg en is ongelooflijk wendbaar: een droom van een auto in elke stad. Met een totale lengte van 4,6 meter en een draaicirkel van slechts 11 meter is geen straat te smal en geen bocht te krap.

 • Op alles voorbereid

  Toyota Safety Sense is verbeterd en omvat nu nog intelligentere systemen. De RAV4 doet nu nog meer om u te helpen, zodat u onder alle omstandigheden zorgeloos kunt rijden. Zo kan het Pre-Collision System nu fietsers bij daglicht en voetgangers in het donker detecteren.

Volledig scherm Sluiten
Sleep de auto om hem te draaien Sleep de auto om hem te draaien

Promoties