1. New Cars
 2. Overzicht
Ik wens...
Ik wens...

Variant wijzigen

Yaris Cross Elegant Bi-Tone

Crossover

Yaris Cross - Elegant Bi-Tone - Crossover
2VS - Brass Gold / Black

Prijs vanaf

Vanaf 35260.0

36510.0

Vanaf

€ 379/Maand

Motor

1.5 Hybrid

Yaris Cross - Elegant Bi-Tone - Crossover

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl


Yaris Cross Galerij

Exploreren 360°

 • Design

  Trek de aandacht van de stad

  Yaris Cross wil net als jij opvallen. Rijke ervaring met SUV's ontmoet expertise met kleine auto's, om een ontwerp als geen ander te produceren. Gespierde wielkasten, grote 18" lichtmetalen velgen en een kenmerkende op diamant geïnspireerde styling zorgen voor een SUV die de aandacht trekt, zodat u vol vertrouwen de stad in kunt gaan.

 • Onuitputtelijke energie

  Het zelfopladende hybridesysteem in de Yaris Cross maakt rijden zo eenvoudig. Een nieuwe 116 DIN-pk 1,5 liter hybridemotor levert prestaties en efficiëntie zonder gelijke in zijn klasse. Je schakelt naadloos over van benzine naar elektriciteit en wordt ervoor beloond met responsieve acceleratie, uitstekende brandstofefficiëntie en verbazingwekkend lage CO2-emissies, daarbij geholpen door zijn vermogen om nog verder te rijden in modus nuluitstoot.

 • Vertrouw op T-Mate om je te helpen

  Dankzij T-Mate is de Yaris Cross u altijd een stap voor, welke verrassingen de dag ook in petto heeft. T-Mate is de naam voor een uitgebreide reeks Toyota Safety en Advanced Driver Assistance Systems. Met actieve veiligheidstechnologieën zoals Pre-Collision System tot de gemoedsrust van Toyota Teammate Advanced Park, ondersteunt T-Mate u van drukke snelwegen tot drukke steden en helpt u uzelf, uw passagiers en ook andere weggebruikers te beschermen.

 • Ruimte die het leven laat stromen

  De praktische en veelzijdige Yaris Cross heeft een handige elektrisch bediende achterklep voor wanneer u uw handen vol heeft. De flexibele, slimme laadvloer kan worden versteld om dingen veilig op te bergen onder de vloer of voor meer bagageruimte, terwijl een innovatieve flexriem alles vastzet, van fietsen tot snowboards. Dankzij een systeem om de achterzetels in een verhouding 40:20:40 neer te klappen is het volume van de koffer vergroot, wat je de plaats geeft om dingen mee te nemen die je onmogelijk kan achterlaten.

Volledig scherm Sluiten
Sleep de auto om hem te draaien Sleep de auto om hem te draaien

Promoties