1. New Cars
 2. Overzicht

Yaris Cross - GR Sport

5 deurs cross-over

Yaris Cross - - GR Sport - 5 deurs cross-over
Vanaf
Vanaf € 36.450
€ 38.450
Financiering vanaf
Legale vermeldingen
 • Kofferopening met kick-sensor
 • Blind Spot Monitor (BSM)
 • 18" lichtmetalen velgen
 • Head-up display
4.9 l/100 km
112 g/km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl


Yaris Cross Galerij

Exploreren 360°

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Design

  Trek de aandacht van de stad

  Yaris Cross wil net als jij opvallen. Rijke ervaring met SUV's ontmoet expertise met kleine auto's, om een ontwerp als geen ander te produceren. Gespierde wielkasten, grote 18" lichtmetalen velgen en een kenmerkende op diamant geïnspireerde styling zorgen voor een SUV die de aandacht trekt, zodat u vol vertrouwen de stad in kunt gaan.

 • Onuitputtelijke energie

  Het zelfopladende hybridesysteem in de Yaris Cross maakt rijden zo eenvoudig. Een nieuwe 116 DIN-pk 1,5 liter hybridemotor levert prestaties en efficiëntie zonder gelijke in zijn klasse. Je schakelt naadloos over van benzine naar elektriciteit en wordt ervoor beloond met responsieve acceleratie, uitstekende brandstofefficiëntie en verbazingwekkend lage CO2-emissies, daarbij geholpen door zijn vermogen om nog verder te rijden in modus nuluitstoot.

 • Vertrouw op T-Mate om je te helpen

  Dankzij T-Mate is de Yaris Cross u altijd een stap voor, welke verrassingen de dag ook in petto heeft. T-Mate is de naam voor een uitgebreide reeks Toyota Safety en Advanced Driver Assistance Systems. Met actieve veiligheidstechnologieën zoals Pre-Collision System tot de gemoedsrust van Toyota Teammate Advanced Park, ondersteunt T-Mate u van drukke snelwegen tot drukke steden en helpt u uzelf, uw passagiers en ook andere weggebruikers te beschermen.

 • Ruimte die het leven laat stromen

  De praktische en veelzijdige Yaris Cross heeft een handige elektrisch bediende achterklep voor wanneer u uw handen vol heeft. De flexibele, slimme laadvloer kan worden versteld om dingen veilig op te bergen onder de vloer of voor meer bagageruimte, terwijl een innovatieve flexriem alles vastzet, van fietsen tot snowboards. Dankzij een systeem om de achterzetels in een verhouding 40:20:40 neer te klappen is het volume van de koffer vergroot, wat je de plaats geeft om dingen mee te nemen die je onmogelijk kan achterlaten.

Volledig scherm Sluiten

Promoties

Geen inhoud gevonden

Yaris Cross Hybride: €2.000 korting