1. New Cars
  2. Yaris
  3. Highlights
€ 24.415€ 27.665
€ 24.415€ 27.665

Hallo iconische eigenschappen

Achteruitrijcamera

Bekijk de wereld in spiegelbeeld.

De achteruitrijcamera van Toyota levert een scherp beeld zodat u gemakkelijk achteruit kunt inparkeren. Registreer alles wat u moet zien in uw achteruitkijkspiegel, vermijd mogelijke aanrijdingen en nog veel meer.

15" velgen

Kom op de plek waar je moet zijn.

Focus op de essentie van het leven en kies stalen 15-inch velgen voor een strakke, minimalistische stijl die standaard wordt geleverd op de mid-range modellen. Met een 8-spaaks design en decoratieve wieldoppen ziet u er goed uit, waar u ook gaat.

9" scherm

Multimedia met een aanraking

Blijf op de hoogte met een strak 9" HD multimediadisplay, ontworpen voor directe toegang tot realtime informatie in een oogopslag. Navigeer moeiteloos door de stad met Apple CarPlay of Android Auto™ voor een ultra-verbonden, intuïtieve ervaring.

Toyota In-car Multimedia

Ontworpen voor eenvoudige interactie

Met het Toyota Touch®3 multimediasysteem hebt u kristalheldere beelden binnen handbereik. Of u nu belangrijke verkeersinformatie of een favoriete afspeellijst wil bekijken, met dit gebruiksvriendelijke touchscreen kunt u interactief genieten onderweg.

€ 24.415€ 27.665
1
Yaris Hybrid: Een hybride goedkoper dan een benzine

*Onze aanbiedingen zijn geldig onder voorwaarden

Valid until 30/06/2024

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/be/nl?path=highlights/09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://nl.toyota.be/modellen/yaris/highlights","configure":"https://nl.toyota.be/modellen/yaris/configurator","specs":"https://nl.toyota.be/modellen/yaris/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://nl.toyota.be/modellen/yaris/highlights","configure":"https://nl.toyota.be/modellen/yaris/configurator","specs":"https://nl.toyota.be/modellen/yaris/specifications"}}}}