1. Owners
  2. Connected Services
  3. New TOYOTA MyT App

De nieuwe TOYOTA MyT-app

Download de nieuwe TOYOTA MyT-app en ontdek functies waarvan u misschien niet wist dat ze voor u beschikbaar zijn*.

app store google play store

De nieuwe TOYOTA MyT-app biedt een reeks connected services voor uw Toyota die zijn ontworpen om het leven gemakkelijker te maken. Waar u ook heen gaat, via de app op uw smartphone kunt u communiceren met uw auto om reizen vanaf uw huis te plannen, uw rijgedrag te optimaliseren, de temperatuur van uw auto op afstand te regelen en nog veel meer. De TOYOTA MyT-app is ontworpen voor de toekomst, wanneer het zal dienen als het primaire contactpunt tussen de bestuurder en het voertuig.
 

*De nieuwe TOYOTA MyT-app is beschikbaar voor Aygo X, Yaris en Yaris Cross uitgerust met Toyota Smart Connect. Functies zijn modelafhankelijk, neem contact op met uw plaatselijke dealer voor meer informatie. Bestaande TOYOTA MyT-app-gebruikers kunnen hun huidige inloggegevens blijven gebruiken.


 

Verbeterde ervaring

De nieuwe TOYOTA MyT-app is gemakkelijker te gebruiken dan ooit tevoren. Met een verbeterde gebruikersinterface kunt u uw startscherm personaliseren en voorzien van nuttige informatie, zoals de kilometerstand van uw voertuig of het brandstofniveau. De nieuwe app geeft u ook volledige controle over welke meldingen u ontvangt, zodat u altijd op de hoogte bent van uw Toyota. 

Directe geruststelling

Perfect voor al die "Heb ik de auto wel op slot gedaan?"-momenten: Vehicle Status waarschuwt u als u vergeten bent uw Toyota af te sluiten en Remote lock / unlock stelt u in staat om op afstand niet-afgesloten deuren op slot te doen of anderen toegang te verlenen.

 


 

Benut uw hybride optimaal

Ontdek hoe u zoveel mogelijk uit uw hybride haalt, soepeler rijdt in de EV-modus en uw brandstofverbruik verlaagt met Hybrid Driving Coaching. Als onderdeel van de connected services van de app biedt Hybrid Coaching u feedback op maat over remmen, accelereren en snelheid, evenals tips over hoe u uw rijstijl kunt verbeteren om optimaal te profiteren van de efficiëntie van uw Toyota Hybrid.

 


 

Wees voorbereid, ongeacht het weer

Besteed minder tijd aan het ontdooien van uw auto op winterochtenden of het verlagen van de temperatuur in de zomer. Schakel uw airconditioning in vanuit het comfort van uw huis of waar dan ook met Remote Climate.

Mijn bestemmingen

Plan en deel reizen naadloos van uw telefoon naar uw voertuig met My Destinations.

Service- en onderhoudsherinneringen

Service- en onderhoudsherinneringen Mis nooit een belangrijk bezoek met Service- en onderhoudsherinneringen.

Full Hybrid-verzekering

Bescherm uw Toyota en bespaar op verlengingen met Full Hybrid Insurance.

Bestuurdersanalyse

Haal ritgegevens uit het verleden op en optimaliseer uw rijstijl met Driver Analytics.

Waarschuwingslampjes

Ontvang waarschuwingen in uw Toyota via waarschuwingslampjes.

Find My Car

Waar u ook bent, u kunt uw geparkeerde Toyota nu snel vinden met Find My Car.

Beschikbare functies kunnen per model verschillen. Vraag uw dealer om meer informatie.

 


 

Download de nieuwe TOYOTA MyT-app en ontdek functies waarvan u misschien niet wist dat ze voor u beschikbaar zijn.*
 
app store google play store