1. Discover Toyota
 2. Corolla Cross

ONTDEK DE NIEUWE COROLLA CROSS

IDEAAL VOOR HET HELE GEZIN

Vind de juiste Corolla Cross voor u

Corolla Cross is een compacte auto die barst van de attitude. Hij tart de norm en biedt het vertrouwen van een highride crossover, maar met de exclusieve kenmerken van een stadsauto.

Corolla Cross Dynamic

5de generatie hybride technologie

 • 17” alu velgen
 • 10.5” HD multimedia scherm
 • 12.3” digitale dashboard

 

Prijs vanaf €35.410 incl. BTW

Corolla Cross Style

5de generatie hybride technologie

 • 18” alu velgen
 • LED koplampen
 • Smart Entry

   
Prijs vanaf €37.725 incl. BTW

Corolla Cross Premium

5de generatie hybride technologie

 • JBL luidsprekers
 • Panoramisch dak
 • Intelligent parking assist

 

Prijs vanaf €41.930 incl. BTW
Bevestig uw reservering en behoor tot de eerste 100 Corolla Cross eigenaars in België.

Reserveer uw nieuwe Corolla Cross online

Een eenvoudig en intuïtief reserveringsproces
Wees een van de eersten om aan boord te gaan

EEN SNEL EN GEMAKKELIJK RESERVERINGSPROCES!

Wees de eerste om aan boord te stappen van de nieuwe Corolla Cross

 

1. Kies uw Corolla Cross

Kies de versie en kleur van uw keuze.

 

2. Registreer voor Mijn Toyota

Maak in een paar klikken een nieuwe klantenaccount aan of log in met uw bestaande account.


3.  Reserveer het online

Zonder verplichting.

 

4. Bevestiging & prioritaire bestelling

U wordt uitgenodigd om vanaf december 2022 met voorrang uw Corolla Cross te bestellen.

Corolla Cross galerij

Altijd een goede reis


De Corolla Cross is sterk en robuust en biedt moeiteloos gebruiksgemak met de indrukwekkende uitstraling van een echte SUV. Grote deuropeningen achterin en veel hoofd- en beenruimte garanderen een gemakkelijke instap en comfort. De in tweeën gedeelde stoelen bieden alle flexibiliteit om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan en volop auto avonturen te beleven. In de Corolla Cross geniet iedereen van elke rit.

Say cheese!


De Corolla Cross, de eerste Toyota met onze nieuwe vijfde generatie hybridetechnologie, brengt vanzelf een grote glimlach op je gezicht. Een compleet nieuwe 2.0-liter hybride motor zorgt voor een onverslaanbare combinatie van vermogen en lage CO2-uitstoot. Achter het stuur voel je vertrouwen en zekerheid onder alle omstandigheden. De snelle acceleratie en de indrukwekkende brandstofefficiëntie maken rijden in de Corolla Cross Hybrid een feest.

 

Veilig en connectiviteit


Wat je ook gaat doen, de Corolla Cross biedt altijd alle veiligheid en connectiviteit. Met de nieuwe T-Mate veiligheidstechnologie en rijhulpsystemen aan boord, waaronder het verbeterde Pre-Collision System en Toyota Teammate Advanced Park, is elke rit standaard veiliger. En dankzij realtime cloudnavigatie via een centraal geplaatst 10,5" HD-touchscreen en een 12,3" digitaal cockpitdisplay voor de bestuurder, wordt zelfs het ritje naar school weer leuk.

Kan je niet wachten om meer te weten te komen?

Abonneer u op onze Corolla Cross nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en updates.

FAQ

Met onze online reserveringstool bestel je vooraf een van de honderd exemplaren van de nieuwe Toyota Corolla Cross, afhankelijk van de gekozen versie en kleur. Deze online reservering is geen afnameverplichting. Je kunt op elk gewenst moment gratis annuleren, zonder voorwaarden.
Als je online reserveert, ben je gegarandeerd een van de eersten die de nieuwe Toyota Corolla Cross kan bestellen.
Klik op de knop 'Reserveren' om de reservering te beginnen. Selecteer jouw Toyota Corolla Cross. Log je dan in op My Toyota of maak een nieuwe account aan. Selecteer vervolgens de gewenste Toyota-dealer en bevestig je contactgegevens. Jouw dealer zal dan contact met je opnemen om de bestelling af te ronden.
Ja. Nadat de reservering is afgerond, wordt deze bevestigd en ontvang je een reserveringscode. Daarnaast ontvang je een e-mail van Toyota Belgium om je reservering bij de gekozen dealer te bevestigen. Als je deze e-mail niet ziet verschijnen, controleer dan je ongewenste e-mail of neem contact met ons op via het formulier op dit adres: https://nl.toyota.be/contact.
De gekozen Toyota-dealer wordt op de hoogte gebracht van je reservering en neemt snel contact met je op. Zodra de auto beschikbaar is, wordt je gevraagd om je bestelling te plaatsen en wordt de levering georganiseerd.
Je bent van gedachten veranderd? U kunt uw reservering op elk moment annuleren. Klik hiervoor op de link onderaan de bevestigingsmail en laat ons je begeleiden.
Je kunt je huidige auto inderdaad bij de dealer inleveren. Wanneer hij na je reservering contact met je opneemt, kan hij je op basis van de details en de staat van je auto een schatting geven van wat hij zal opleveren.
De dealer geeft de exacte leveringsdatum zodra de bestelling is geplaatst.
Bij stap 4 van onze reserveringsprocedure kun je onze volledige algemene reserveringsvoorwaarden lezen.
Découvrez en détail nos Conditions Générales de Réservation à l'étape 4 de notre processus de réservation.