Helix Sound Experience

Toyota Accessoires

Laat uw Toyota klinken als in een opnamestudio

Het Helix Sound Experience-systeem bestaat uit een topklasse versterker van 300W met geïntegreerde Digital Sound Processor (DSP). Deze Sound Processor is door middel van ingenieuze software specifiek afgestemd op het interieur van uw Toyota en de luidsprekerspositie en karakteristieken. Elke onzuiverheid is digitaal weggefilterd zodat de luidsprekers efficiënter werken en volkomen natuurlijk klinken.
Het resultaat is een verbluffend heldere en volle klank waarbij elk instrument en elke stem zuiver en gedetailleerd worden weergegeven, precies zoals ze live klinken.

Helix PP810E DSP-versterker
/

Dat live gevoel wordt nog versterkt dankzij een aangepast time-alignement die de muziek op het dashboard projecteert. Hierdoor ontstaat een ruimtelijk effect dat de indruk wekt alsof de artiesten zich op een breed podium vóór bestuurder en passagiers bevinden.

Subwoofer PP7S
/

Het Helix Sound Experience-systeem wordt bij voorkeur aangevuld met een krachtige subwoofer die de lage tonen als het ware voelbaar maakt. De subwoofer wordt, naargelang de beschikbare plaats, in de uitsparing voor het reservewiel of apart in de bagageruimte gemonteerd en is indien nodig snel te verwijderen.
Met Helix Sound Experience weerklinkt uw favoriete muziek aan boord van uw Toyota altijd even indrukwekkend, ongeacht uw muzikale voorkeur.
Helix Sound Experience is beschikbaar op de meeste huidige Toyota modellen, afhankelijk van het standaard audio systeem. Voor meer informatie en een demonstratie, contacteer uw erkende Toyota verdeler.

Subwoofer PP7E
/