Winterbanden

KORTINGEN TOT 25%

EXCLUSIEF AANBOD: 10% korting op winterkits en tot 25% op winterbanden*

KLAAR VOOR DE WINTER?

De temperatuur daalt stilaan. In uw Toyota blijft uw veiligheid gegarandeerd… als u tijdig voor de juiste winterbanden kiest.

Om uw Toyota goed voor te bereiden op winterse rijomstandigheden, is de ideale oplossing een Toyota winterkit. Deze heeft als voordeel dat uw winterbanden gecombineerd worden met lichtmetalen velgen op maat van uw Toyota, zodat u de hele winter lang veilig, aangenaam en stijlvol kunt rijden.

U kunt ook kiezen voor winterbanden. In dat geval zal uw dealer ze op uw originele velgen monteren.

/
/
WAAROM WINTERBANDEN?


green CheckHogere efficiëntie bij temperature onder de 7°C
green CheckMinder risico op Aquaplaning
green CheckVerkorten de remafstand bij winterse omstandigheden
green CheckZorgen voor een aangenamer weggedrag
green CheckZorgen voor meer grip op natte en gladde wegen
green CheckVerplicht in verschillende EU landen
* 10% korting bij aankoop van een set originele Toyota winterwielen uit het gamma 2021-2022. De korting is niet van toepassing op de montage en milieubijdrage van de banden. Wielmoeren of -bouten zijn niet inbegrepen. Geen TPMS (bandendruksensoren) bij de modellen AYGO, HILUX, PROACE en PROACE CITY winterkits. Tot 25% korting op de geldende tariefprijzen van de deelnemende bandenmerken, bij aankoop van minstens 2 identieke winterbanden, exclusief montage en milieubijdrage. Het kortingspercentage is afhankelijk van het merk, type en maat van de band. Informeer bij uw erkend Toyota verdeler naar de huidige condities. De korting op de banden is niet cumuleerbaar met de promotie op de winterwielen sets. Promoties geldig t.e.m. 31/12/2021. Promoties niet cumuleerbaar met andere promoties.