Toyota Drivers: Hybride technologie

Pure kwaliteit

Wereldwijd is Toyota de pionier in Hybride auto’s, met meer dan 7 miljoen chauffeurs. En meer dan 90% van hen zijn helemaal weg van hun Toyota Hybride.

Onbezorgd hybride rijden met de Toyota hybride dekking!

Uw Toyota hybride motor zal u niet snel in de steek laten. Daarom geeft Toyota Belgium u eveneens 5 jaar (beperkt tot 150.000 km) dekking op alle hybride onderdelen.
Daarna kunt u via de hybride gezondheidscheck bij uw Toyota verdeler/hersteller een gratis verlengde dekking van de hybride batterij krijgen voor 1 jaar.
Deze dekking kan u telkens verlengen met 1 jaar tot de wagen 10 jaar is ongeacht de kilometerstand*. Niet twijfelen dus!

Enkel door officiële Toyota verdelers/herstellers

Toyota startte met de ontwikkeling van de hybride technologie in 1995. We hebben dus al heel wat expertise opgebouwd.
Als fabrikant van uw hybride systeem zijn we ook de enige die de knowhow in huis hebben voor zo'n hybride gezondheidscheck.
Stap daarom altijd naar uw Erkend Toyota verdeler/hersteller voor een hybride service.

Nog vragen?

Contacteer uw Toyota verdeler/hersteller. Hij zal u met plezier verder helpen.

*de 3 jaar (36 maanden) beperkt tot 100.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt) Europese waarborg van de fabrikant wordt verlengd met 2 jaar (24 maanden) tot in totaal 5 jaar (60 maanden) beperkt tot 200.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt door Toyota Belgium N.V. op de nieuwe Toyota voertuigen door haar geleverd vanaf 01.01.2019 en onder de voorwaarden Toyota Extracare 3+2 (meer informatie hierover vindt u bij uw erkend Toyota verkooppunt in België of G.H.- Luxemburg of op www.toyota.be – www.toyota.lu).*De hybride batterij geniet van 5 jaar (60 maanden) Europese waarborg van de fabrikant beperkt tot 100.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Een positieve test van de hybride batterij bij een onderhoud bij het erkende Toyota netwerk in België of in G.H. Luxemburg verlengt de dekking op de hybride batterij telkens met 1 jaar (12 maanden) beperkt tot 15.000km (welke van de twee het eerst bereikt wordt, tot het voertuig de leeftijd van 10 jaar bereikt.