Toyota Drivers

Voordelen

Klanttevredenheid is wat ons vooruit drijft. Daarom bieden wij elke Toyota klant de volgende voordelen:

Toyota waarborg

LOGO_Garantie_Assistance_CMYK_NL_TEST
 
Bij aankoop van een nieuwe Toyota bieden wij u 5 jaar waarborg. Als u voor Toyota kiest, kiest u immers voor een wagen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.1
 

Eurocare bijstand

LOGO_Garantie_Assistance_CMYK_NL_YELLOW-03  
 
 10 jaar bijstand in geval van pech of ongeval in België, Luxemburg en in het buitenland (meer dan 29 Europese landen).2
 
 
  

Dekking op batterij

10Y
 
  Toyota biedt tot 10 jaar lange dekking van de Hybride batterijen op voorwaarde dat u vanaf het 5e jaar uw auto jaarlijks laat nakijken.3
Full Service Plan

Avantages IMG 02 
 
Blijf steeds zorgeloos op weg dankzij de Full Service Plan, een contract dat alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden dekt voor een vooraf vastgestelde kilometerstand en duur.

Gepersonaliseerde accessoires

ToyotaDrivers_Picto_Wheels_RGB
 
Maak uw keuze uit ons uitgebreid assortiment accessoires om uw Toyota te personaliseren, beter te beschermen of beter uit te rusten.


Online reservatie

ToyotaDrivers_Picto_Tools_RGB  

Bespaar tijd en boek 24h/24 uw onderhoud online bij de concessie van uw keuze. 
 
 
 

LOGO_Garantie_Assistance_Hybride_CMYK_FR
 
 

Uw erkend Toyota servicepunt staat bovendien ook garant voor:

Gespecialiseerde techniekers

De techniekers van uw erkend Toyota servicepunt volgen specifieke opleidingen op regelmatige basis. Bovendien zijn zij de enigen die kennis hebben over de bijzonderheden van het merk Toyota en die beschikken over de correcte apparatuur voor uw wagen.

/

Originele wisselstukken

Een betrouwbare Toyota Partner

Uw erkend Toyota servicepunt stelt werkelijk alles in het werk opdat u als klant tevreden bent én blijft of u nu een kersverse ‘Toyota Driver’ bent of al jaren trouwe klant.

Surf naar Toyota Drivers voor meer info.


1 Maximum 5 jaar (60 maanden) gratis waarborg: de 3 jaar (36 maanden) beperkt tot 100.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt) Europese waarborg van de fabrikant wordt verlengd met 2 jaar (24 maanden) tot in totaal 5 jaar (60 maanden) beperkt tot 200.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt door Toyota Belgium N.V. op de nieuwe Toyota voertuigen door haar geleverd vanaf 01.01.2019 en onder de voorwaarden Toyota Extracare 3+2 (meer informatie hierover vindt u bij uw erkend Toyota verkooppunt in België of G.H.- Luxemburg of op www.toyota.be – www.toyota.lu).

2 Wegbijstand Toyota Eurocare tot 10 jaar: wegbijstand 24u op 24u, in België, in G.H. -Luxemburg en in meer dan 30 Europese landen, gratis gedurende 1 jaar vanaf de datum van levering van het voertuig en kan gratis verlengd worden met telkens 1 jaar, totdat het voertuig de leeftijd van 10 jaar bereikt heeft, op voorwaarde dat het jaarlijks voorgeschreven onderhoud door de fabrikant wordt uitgevoerd bij het erkende Toyota netwerk in België of in G.H.-Luxemburg.

3 Tot 10 jaar verlenging van de dekking op de hybride batterij: de hybride batterij geniet van 5 jaar (60 maanden) Europese waarborg van de fabrikant beperkt tot 100.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Een positieve test van de hybride batterij bij een onderhoud bij het erkende Toyota netwerk in België of in G.H. Luxemburg verlengt de dekking op de hybride batterij telkens met 1 jaar (12 maanden) beperkt tot 15.000km (welke van de twee het eerst bereikt wordt, tot het voertuig de leeftijd van 10 jaar bereikt.