Heeft uw Toyota lang stilgestaan tijdens de lockdown? Gebruikt u uw auto niet meer zo vaak als vroeger? Met de winter voor de deur, is het belangrijker dan ooit om uw jaarlijks onderhoud uit te voeren. Zo blijft u genieten van de garantie op uw voertuig en uw hybride batterij. Het is meer dan een onderhoud, het is een volledige controle van uw Toyota. Batterij, banden, remmen, koplampen,..., alles wordt gecontroleerd zodat u in alle veiligheid de koude en gladde wegen kan trotseren!

Waarom uw onderhoud laten uitvoeren bij een toyotaverdeler?

1. DE KWALITEIT: u kunt er zeker van zijn dat wij altijd originele Toyotaonderdelen gebruiken.
2. DE EXTRA SERVICE: tijdens het onderhoud worden meer dan 60 punten nauwkeurig gecontroleerd!


Des pictogrammesControle van batterij
Des pictogrammesControle van oliepeil
Des pictogrammesControle van ruitenwissers
Des pictogrammesControle van banden
Des pictogrammesControle van koplampen
Des pictogrammesControle van remmen

Ik boek een afspraak

Boek een afspraak in 5 eenvoudige stappen

Stap 1
Bevestig de details van uw Toyota
Stap 2
Selecteer uw onderhoud en eventuele extra opties
Stap 3
Selecteer de dag en het uur die het best bij u passen
Stap 4
Bevestig uw reservatie
Stap 5
Krijg een bevestiging per mail
Onderhoudscontracten afgestemd op uw wagengebruik

Wenst u de kosten van uw onderhoud eenmalig te betalen of maandelijks? Dan neemt u best een onderhoudscontract!

Wanneer is het volgende onderhoud ook al weer?

Die vraag hoeft u zich niet te stellen. Uw vertrouwde Toyota verdeler/hersteller neemt zelf contact met u op als het zover is, op basis van de datum van uw vorig onderhoud en/of de geschatte kilometerstand.
Regelmatig onderhoud is immers de beste manier om uw wagen in topvorm te houden, pech te vermijden en van uw waarborg te genieten. U wordt uitgenodigd voor een afspraak nadat uw wagen een eerste onderhoud heeft gehad en vanaf dan, en hoeft u zelf niets te onthouden. Makkelijk toch?

Meer over Toyota

 Toyota Yaris : Auto van het Jaar 2021 Toyota Yaris : Auto van het Jaar 2021 De gloednieuwe Toyota Yaris is uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar 2021! Zij vertrouwen op de wereldleider in Hybride. Zij vertrouwen op de wereldleider in Hybride. 92% van de bestuurders van een Toyota Hybride zou opnieuw dezelfde keuze maken! Ontdek waarom. Toyota presenteert: Driven Toyota presenteert: Driven Gedreven is een reeks verhalen over mensen en wat hen drijft in hun persoonlijke leven. Een drang om te winnen. Een drang naar perfectie. Een drang naar avontuur. Toyota - Terugroepacties Toyota - Terugroepacties Vind via de website van Toyota Europe alle openstaande terugroepacties terug op voertuigen die verkocht zijn in Europa.