Heeft uw Toyota lang stilgestaan tijdens de lockdown? Gebruikt u uw auto niet meer zo vaak als vroeger? Met de winter voor de deur, is het belangrijker dan ooit om uw jaarlijks onderhoud uit te voeren. Zo blijft u genieten van de garantie op uw voertuig en uw hybride batterij. Het is meer dan een onderhoud, het is een volledige controle van uw Toyota. Batterij, banden, remmen, koplampen,..., alles wordt gecontroleerd zodat u in alle veiligheid de koude en gladde wegen kan trotseren!

Waarom uw onderhoud laten uitvoeren bij een toyotaverdeler?

1. DE KWALITEIT: u kunt er zeker van zijn dat wij altijd originele Toyotaonderdelen gebruiken.
2. DE EXTRA SERVICE: tijdens het onderhoud worden meer dan 60 punten nauwkeurig gecontroleerd!


Des pictogrammesControle van batterij
Des pictogrammesControle van oliepeil
Des pictogrammesControle van ruitenwissers
Des pictogrammesControle van banden
Des pictogrammesControle van koplampen
Des pictogrammesControle van remmen

Ik boek een afspraak

Boek een afspraak in 5 eenvoudige stappen

Stap 1
Bevestig de details van uw Toyota
Stap 2
Selecteer uw onderhoud en eventuele extra opties
Stap 3
Selecteer de dag en het uur die het best bij u passen
Stap 4
Bevestig uw reservatie
Stap 5
Krijg een bevestiging per mail
Onderhoudscontracten afgestemd op uw wagengebruik

Wenst u de kosten van uw onderhoud eenmalig te betalen of maandelijks? Dan neemt u best een onderhoudscontract!

Wanneer is het volgende onderhoud ook al weer?

Die vraag hoeft u zich niet te stellen. Uw vertrouwde Toyota verdeler/hersteller neemt zelf contact met u op als het zover is, op basis van de datum van uw vorig onderhoud en/of de geschatte kilometerstand.
Regelmatig onderhoud is immers de beste manier om uw wagen in topvorm te houden, pech te vermijden en van uw waarborg te genieten. U wordt uitgenodigd voor een afspraak nadat uw wagen een eerste onderhoud heeft gehad en vanaf dan, en hoeft u zelf niets te onthouden. Makkelijk toch?

Meer over Toyota

Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus Welkom bij Toyota BusinessPlus, uw zakenpartner die zich inzet om succes te behalen en uw verwachtingen te overtreffen. Bestuurders van bedrijfswagens Bestuurders van bedrijfswagens Lees verder over het aanbod van Toyota. Toyota remschijven en remblokken Toyota remschijven en remblokken Door de belasting van het dagelijks verkeer en incidentele noodstops heeft het remsysteem veel te verduren. Toyota - Brandstofsysteemreiniger Toyota - Brandstofsysteemreiniger Eén behandeling met de Toyota-brandstofsysteemreiniger brengt de emissies terug naar de niveaus die voorgeschreven waren toen uw Toyota werd gebouwd.