1. New Cars
  2. Technology

Gezinsvriendelijke functies

De compleet nieuwe Toyota Corolla Cross biedt u en uw gezin alle entertainmentfuncties die nodig zijn om comfortabel van de reis te genieten. Met verschillende aansluitmogelijkheden in de auto, van realtime cloudnavigatie via een 10.5-inch multimediascherm tot een 12.3-inch digitale combimeter, wordt zelfs de rit naar school weer leuk.

Controle binnen handbereik

Midden op het gestroomlijnde dashboard van de Corolla Cross bevindt zich een nieuw 10.5-inch touchscreen. Dankzij de compatibiliteit met Apple CarPlay kunt u telefoongesprekken aannemen, naar uw favoriete nummers luisteren en diverse systemen intuïtief met één veeg of tik bedienen.

Informatie in één oogopslag

Met de 12.3-inch digitale combimeter kunt u realtime rijgegevens bijhouden. Aanpasbare en regelmatig bijgewerkte software zorgt ervoor dat uw Corolla Cross klaar voor de toekomst en altijd verbonden is.

Altijd volledig opgeladen

U hoeft uw telefoon niet aan te sluiten: na het instappen legt u hem gewoon onder de middenconsole om hem gemakkelijk draadloos op te laden.

Overal eersteklas geluid

Luister tijdens elke rit naar de favoriete afspeellijsten van uw gezin via een JBL-audiosysteem met negen luidsprekers, waaronder een subwoofer.