1. New Cars

Gebouwd voor een avontuurlijk leven

De compleet nieuwe Toyota Corolla Cross biedt u en uw gezin alles wat u nodig hebt voor de onvoorspelbare wendingen van het gezinsleven. Dankzij de uitstekende brandstofefficiëntie, de vierwielaandrijving en het ruime interieur met intuïtieve technologie wordt autorijden weer leuk in de praktische Corolla Cross.

 • Vol vertrouwen overal naartoe

  De vijfde generatie hybride aandrijving van de Corolla Cross laat uw gezin nooit in de steek. Met de intelligente vierwielaandrijving en sterke versnelling om bergop achteruit te rijden, bent u het hele jaar door op alles voorbereid.


 • Houd iedereen tevreden

  Door de grote achterstoelen met veel beenruimte en comfortabele hoofdsteunen kan iedere passagier – hoe groot of klein ook – genieten van een ontspannen reis. Perfect voor lange reizen.


 • Voor uw meest kostbare lading

  Weinig dingen zijn zo onvoorspelbaar als het gezinsleven. Gelukkig heeft de Corolla Cross een uitrusting waarmee u elke uitdaging aankunt.


 • Toekomstbestendige technologie

  Of u nu op vakantie gaat of taxichauffeur speelt voor de kinderen, technologie brengt u comfortabel naar uw bestemming.

Ontdek de Corolla Cross

Legeringen
LED-koplampen
Rijeigenschappen
Panoramadak
Wijd uitlopende spatborden

Legeringen

Er zijn sportieve en toch chique 18-inch lichtmetalen velgen verkrijgbaar die bij het atletische postuur van de Corolla Cross passen.

LED-koplampen

Met krachtige LED-koplampen bent u van vroeg tot laat voorbereid op alle situaties, of u nu offroad rijdt of de kinderen naar school brengt.

Rijeigenschappen

De hoge SUV-rijpositie biedt een beter zicht op het verkeer, waardoor u zelfverzekerder rijdt.

Panoramadak

Het uitnodigende panoramadak maakt elke rit aantrekkelijker en prikkelt uw kinderen om contact te maken met de buitenwereld.

Wijd uitlopende spatborden

De gedurfde driedimensionale samensmelting van de voor- en achterspatborden geeft de Corolla Cross een verfijnde en toch krachtige look, waarmee u beslist de aandacht trekt.

Ontworpen voor het dagelijkse gezinsleven

De Corolla Cross maakt iedereen blij. Het is een robuuste gezinsauto die tegen een stootje kan. En met zijn intuïtieve technologie is deze SUV ideaal voor dagelijks gebruik.

ONTWORPEN OM HET LEVEN GEMAKKELIJK TE MAKEN

De Corolla Cross is een robuuste gezinsauto die tegen een stootje kan. Met zijn intuïtieve technologie is deze SUV ideaal voor dagelijks gebruik. Naast meer hoofd- en beenruimte heeft de Corolla Cross een grote bagageruimte met een geringe laadhoogte en een brede opening om spullen gemakkelijker in te laden.
 • Verrassend veel ruimte Met de 60/40 neerklapbare achterbank hebt u meteen ruimte voor koffers, fietsen en alles wat u verder op reis wilt meenemen.
 • Goed toegankelijk Dankzij de wijd opendraaiende achterportieren kunt u slapende kinderen moeiteloos en ongestoord het huis binnen dragen.
 • Neem alles mee Dankzij de handige laadhoogte en uitzonderlijke bagageruimte kunt u zowel uw kinderen naar de sportclub brengen als genieten van een weekendje weg met het gezin.

 • Kies voor comfort 

  De Toyota Corolla Cross biedt je zeeën van ruimte en een uitzonderlijk hoog comfortniveau, dankzij uitgebreide en opvallend kwalitatieve standaardopties en een optionele vierwielaandrijving. Toch slaagt deze buitengewone SUV erin zijn premium karakter te combineren met een beperkt brandstofverbruik en lage uitstoot.  


 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie en verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.


 • Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota Corolla Cross uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De volledige content van T-Mate voor de Toyota Corolla Cross vindt u in de autoconfigurator.

Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

 • Pre-Collision System (PCS)

  Ons Pre-Collision System kan aanrijdingen met andere voertuigen, voetgangers en fietsers detecteren en u helpen om deze te vermijden. Het systeem waarschuwt de bestuurder met hoorbare en zichtbare signalen en biedt remassistentie. Als het de bestuurder niet lukt om op tijd te remmen, worden de remmen automatisch geactiveerd om een botsing te voorkomen of beperken. Detectie van auto’s, voetgangers, fietsers en motorfietsen is mogelijk. Overdag bieden Intersection Collision Avoidance Support en Emergency Steering Assist bovendien ondersteuning bij het afslaan op kruispunten en bij uitwijkmanoeuvres.

 • Emergency Driving Stop System (EDSS)

  Als gedurende enige tijd geen input van de bestuurder wordt waargenomen, klinken er hoorbare signalen om hem te waarschuwen. Als dit niet helpt, remt de auto automatisch af om uiteindelijk tot stilstand te komen zonder van de huidige rijstrook af te wijken. De alarmlichten worden geactiveerd om andere weggebruikers te waarschuwen en de portieren worden geopend om de auto zo nodig toegankelijk te maken voor de hulpdiensten.

 • Adaptive Cruise Control (ACC)

  Dit systeem houdt de auto op een minimale vooraf ingestelde afstand van uw voorligger. Als deze afstand kleiner wordt, verlaagt het systeem uw snelheid en uiteindelijk worden de remmen geactiveerd en gaan de remlichten branden. Als uw auto is uitgerust met Road Sign Assist (RSA), herkent dit systeem ook snelheidsbeperkingen op uw route en stelt het noodzakelijke aanpassingen voor.

 • Blind Spot Monitor (BSM)

  Ons Blind Spot Monitoring-systeem waarschuwt de bestuurder voor voertuigen die hij misschien niet in zijn buitenspiegels heeft gezien. Dit is vooral handig bij het inhalen.

 • Toyota Teammate Advanced Park

  Dit systeem regelt het optrekken, sturen en remmen om u veilig te helpen parkeren. Het kan zelfs uw favoriete parkeerplaatsen onthouden die niet door lijnen of aangrenzende objecten zijn afgebakend.

 • Rear Seat Reminder System (RSRS)

  Dit systeem waarschuwt de bestuurder als er passagiers of voorwerpen op de achterbank worden achtergelaten. Eerst wordt een waarschuwing op de digitale combimeter weergeven. Afhankelijk van het model worden daarna de alarmlichten en een zoemer geactiveerd wanneer u de auto na het uitstappen hebt vergrendeld.

 • Safe Exit Assist (SEA)

  Dit systeem gebruikt de radar van de Blind Spot Monitor om een aanrijding tussen een geopend portier of uitstappende inzittenden en voertuigen of fietsers die van achteren naderen te voorkomen. Als het systeem oordeelt dat er een kans op een aanrijding bestaat, gaat een indicator in de buitenspiegel branden en worden de inzittenden via het multi-informatiedisplay en een zoemer gewaarschuwd.

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

3 Opties

Geen resultaten

 • Corolla Cross - Dynamic - 5-deurs

  Corolla Cross Dynamic

  Hybride
  5-deurs
  • +
   Bi-beam LED-koplampen
  • +
   17" lichtmetalen velgen (5-dubbelspaaks)
  • +
   12,3" digital dashboard


  Vanaf

  Vanaf € 36.780

  € 39.280

  /Maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | 2WD

  Vanaf

  Vanaf € 35.380

  € 37.880

  /Maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | 2WD
 • Corolla Cross - Style - 5-deurs

  Corolla Cross Style

  Hybride
  5-deurs
  • +
   Smart digital key
  • +
   Smart Entry & Start System
  • +
   Parkeersensoren achter (4)


  Vanaf

  Vanaf € 39.095

  € 41.595

  /Maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | 2WD

  Vanaf

  Vanaf € 40.960

  € 43.460

  /Maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | AWD-i

  Vanaf

  Vanaf € 37.695

  € 40.195

  /Maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | 2WD
 • Corolla Cross - Premium - 5-deurs

  Corolla Cross Premium

  Hybride
  5-deurs
  • +
   Elektrische opening koffer
  • +
   Panoramisch dak
  • +
   Panoramic View Monitor (PVM)


  Vanaf

  Vanaf € 43.300

  € 45.800

  /Maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | 2WD

  Vanaf

  Vanaf € 45.170

  € 47.670

  /Maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | AWD-i

Extra veel laadruimte

Een fiets inladen in de koffer als het onverwacht regent, vriendjes naar huis voeren van de jeugdbeweging, snel bagage inladen voor een geïmproviseerd kampeerweekendje ... Als ouder moet je flexibel zijn, en de gezinswagen van Toyota helpen je daarbij. 

Elke familiewagen van Toyota beschikt over zeeën van ruimte voor al zijn passagiers. Een extra ruime koffer is uiteraard standaard inbegrepen. Bovendien kan je de zetels makkelijk en onafhankelijk van elkaar inklappen. Zo beschik je snel en eenvoudig over meer laadruimte om al je spullen in op te bergen ... of creëer je meer persoonlijke ruimte voor je (b)engels wanneer die daar even behoefte aan hebben.

Optionele dakstangen en een dakkoffer geven je nog meer mogelijkheden om er volledig uitgerust op uit te trekken met het hele gezin. 

Configureer

5 redenen waarom je dol gaat zijn op de gezinswagens van Toyota

 •     Meer dan voldoende ruimte voor 5 personen*

    De nieuwste veiligheidssystemen

    Extra veel laadruimte

    De betrouwbare kwaliteit van Toyota, inclusief 10 jaar garantie

    Indrukwekkende brandstofbesparing

  *Afhankelijk van de uitvoering

Vereenvoudig het dagelijks leven

Als u het druk hebt en veel onderweg bent, is het fijn als alles zich op één plek bevindt. Dat is precies wat de MyToyota-app op uw smartphone doet. MyToyota biedt intelligente connectiviteit tussen uw smartphone en uw auto en kan bijvoorbeeld uw reis naar huis plannen en onderhoudsupdates en meldingen versturen. De Hybrid Coaching-functie analyseert uw rijgedrag en vertelt u hoe u zuiniger kunt rijden. MyToyota maakt autorijden leuker.
Lees meer