1. New Cars
  2. Practical
  • RUIMTE VOOR ALLES

    Een actieve levensstijl en groeiende gezinnen vereisen beide een auto met de ruimte en veelzijdigheid om elke uitdaging aan te kunnen. Zelfs met het hele gezin aan boord biedt de Corolla Touring Sports een grote en flexibele bagageruimte.

Levenslange veelzijdigheid

De Corolla Touring Sports combineert een hybride elektrische technologie met lage emissies met alle ruimte en praktische mogelijkheden die u zich kunt wensen. Het ruime en comfortabele interieur en de flexibele en gezinsvriendelijke bagageruimte zijn klaar voor alles wat het leven met zich meebrengt, met een volledig vlakke, omkeerbare bagageruimtevloer die ook in de hoogte verstelbaar is. Klap de achterbank op voor een maximale bagageruimtecapaciteit van 1606 liter - perfect voor alle uitrusting die bij een actieve levensstijl hoort. Jouw auto, jouw manier
  • 5 stoelen Met vijf zitplaatsen en een royale bagageruimte van 596 liter, genoeg voor vier of vijf grote koffers en meer, is de Corolla Touring Sports in de standaarduitvoering zeer praktisch.
  • 3 stoelen Moet u een lange, lastige lading vervoeren? De achterbank is 60/40 deelbaar, waardoor de lengte van de bagageruimte aanzienlijk toeneemt en er toch nog wat zitruimte op de tweede rij overblijft.
  • 2 stoelen Zelfs erg grote ladingen zijn geen probleem. U kunt de hele achterbank vanop afstand neerklappen, waardoor een enorme bagageruimte ontstaat met een lage, vlakke vloer.
  • De koffer die vanzelf opent

    Alles uit het leven halen betekent zelden licht reizen. Als je je handen vol hebt, zul je blij zijn met de handsfree kick sensor van de Corolla. Met uw smart key in uw zak zwaait u gewoon met uw voet onder de achterbumper om de koffer automatisch te openen of te sluiten. Het systeem heeft een sluit- en vergrendelfunctie, waardoor uw spullen veilig bewaard blijven.

Klaar voor alles

De aanpasbare bagageruimte van de Corolla kan het allemaal aan. Heb je meer ruimte nodig? Laat de bagageruimtevloer dan gewoon naar beneden zakken of klap de achterbank plat met één enkele hendel. Bent u bezorgd dat het koffertapijt nat en vuil wordt? Keer dit dan om zodat de robuuste, hondvriendelijke harsafwerking bovenaan komt te liggen, die ook perfect is voor tuinplanten of natte surfspullen.