1. New Cars
 2. Overzicht
Ik wens...
Ik wens...

Variant wijzigen

Hilux Comfort

Dubbele Cabine

Hilux - Comfort - Dubbele Cabine
Oxyde Bronze (6X1)

Prijs vanaf

Vanaf 45880.0

Vanaf

€ 353/Maand

Motor

2.4L Diesel 24D- (150 HP)

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km

Hilux - Comfort - Dubbele Cabine

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • Ontwerp

  GESLAAGD ONTWERP. OP ELK TERREIN.

  Zijn gespierde uiterlijk drukt kracht uit, terwijl de sterke voor- en achterbumpers en de strips aan de zijkant de robuuste carrosserie beschermen tegen schade.

 • STERK, DUURZAAM, BETROUWBAAR. GEEN TWIJFEL MOGELIJK.

  De nieuwe Hilux is ontwikkeld en getest voor de meest extreme situaties. U kunt dus vertrouwen op de legendarische kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid die eigen zijn aan dit model.

 • ZELFVERZEKERD IN DE NIEUWE HILUX

  Dankzij Hill-start Assist Control (HAC) en Active Traction Control (A-TRC) trekt u moeiteloos en uiterst soepel op, terwijl u dankzij het enorme laad- en trekvermogen niets hoeft achter te laten. Dus of u nu een stijgend of dalend parcours volgt (Downhill Assist Control is trouwens ook aanwezig), in de nieuwe Hilux kunt u ervan op aan dat u in zeer veilige handen bent*. * Opties en uitrusting zijn afhankelijk van uitvoering.

 • UW RUIMTE. UW WERELD.

  Hard van buiten, comfortabel van binnen: het interieur van de nieuwe Hilux biedt u nieuwe niveaus van verfijning en stijl. De duurzame materialen en opvallende afwerkingen strelen uw zintuigen, terwijl het JBL-audiosysteem met Harman CLARi-Fi-technologie voor een schitterende geluidskwaliteit zorgt, ongeacht uw muziekkeuze.

Volledig scherm Sluiten
Sleep de auto om hem te draaien Sleep de auto om hem te draaien