1. New Cars
 2. Overzicht

LAND CRUISER 250 VX-L

5D - LWB

LAND CRUISER 250 - VX-L - 5D - LWB
Vanaf
€ 96.900
Financiering vanaf
Legale vermeldingen
 • Panoramisch open dak
 • Panoramic View Monitor (PVM)
 • 20'' lichtmetalen velgen, mat grijs
280 g/km
10.6 l/100 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Ontwerp

  Krachtig en doelmatig, vanuit elke hoek.

  Het doelmatige ontwerp blijkt bijvoorbeeld uit de vorm van de motorkap, die het zicht naar beneden verbetert, en de hoger geplaatste koplampen en ventilatieopeningen van de grille, die voor meer doorwaadbare diepte zorgen. Voor een dynamischer profiel zijn 19-inch lichtmetalen velgen in hoogglanslak toegevoegd, want stijl is desondanks nog steeds belangrijk.

 • Dit legendarische model, dat leverbaar is in een automatische of handgeschakelde uitvoering, blijft een succesnummer.

  Met een 2.8-liter dieselmotor en keuze uit handgeschakelde of automatische transmissie blijft de Land Cruiser uniek doordat hij uitstekende kracht en betrouwbaarheid weet te combineren met ongeëvenaarde prestaties in het terrein en nog hogere niveaus op verharde wegen.

 • Altijd beschermd, op verharde of onverharde wegen

  De Land Cruiser is uitgerust met Toyota Safety Sense, een pakket actieve veiligheidssystemen die ontworpen zijn om aanrijdingen in een groot aantal verkeerssituaties te voorkomen of beperken. Hiertoe behoren een Pre-Collision System (PCS) dat fietsers bij daglicht en voetgangers in het donker herkent, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) en Road Sign Assist (RSA).

Volledig scherm Sluiten