1. New Cars
  2. Comfort | Toyota Belgïe

Gun jezelf het comfort van een Toyota

In welk Toyota-model je ook plaatsneemt, onmiddellijk word je overvallen door een gevoel van rust en welzijn. Niet alleen onze vooruitstrevende technologie, maar ook de interieurs van al onze modellen zijn ontworpen om jouw comfort en dat van je passagiers te verzekeren.

Zeeën van ruimte

Of je nu voor een compacte stadswagen, een handige gezinswagen of een ruime SUV of pick-up kiest, bij Toyota heeft elke passagier recht op voldoende knie- en hoofdruimte. De slimme stoelopstellingen, handige opbergmogelijkheden en vlakke laadvloer van zowel onze vijf- als onze zevenzitters versterken dit ruimtegevoel verder.

 

Stel je nieuwe Toyota samen

Een gevoel van welzijn

Vriesweer, een heerlijk lentezonnetje of een hittegolf … Welk weer het buiten ook is, in je Toyota voel je je altijd in topvorm.
Dankzij de individueel instelbare klimaatregeling stel je de temperatuur exact tot op een halve graad in. Een ideale temperatuur zorgt immers niet alleen voor een aangenaam gevoel, maar verscherpt ook je aandacht op de weg. De verwarmde zetels en het verwarmde stuur vormen een bijzonder behaaglijke optie.
Een panoramisch dak versterkt het gevoel van ruimtelijkheid in het interieur en vergoot de natuurlijke lichtinval. Een elektrisch rolgordijn verbetert dan weer de lichtwering en beschermt tegen stralingswarmte door direct zonlicht.


Zelfs je oren worden verwend in onze modellen. Naast onze fluisterstille afwerking werkt Toyota immers al sinds 1996 samen met audio-expert JBL. Met akoestische kennis en gevoel voor design selecteren we de beste luidsprekers voor jou en plaatsen ze op exact de juiste plek in het interieur van je Toyota, zodat je ook onderweg kan genieten van het waanzinnige JBL-geluid, vol heldere klanken en diepe bassen.


De nieuwste technologieën en het beste infotainment

Naast de betrouwbare veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense biedt Toyota je ook tal van rijhulpsystemen die je dagelijkse ritten aanzienlijk vereenvoudigen. Om je veilig te helpen parkeren, regelt je Toyota het optrekken, sturen, remmen en schakelen tijdens het parkeren. Het systeem kan zelfs je favoriete parkeerplaatsen onthouden die niet door lijnen of aangrenzende objecten zijn afgebakend. Dankzij de parkeersensoren voor- en achteraan waarschuwt je wagen je voor obstakels voor of achter de auto en remt hij automatisch af om een aanrijding te helpen voorkomen. De vier camera’s aan elke zijde van je wagen geven je bovendien een allesomvattend 360°-beeld in 3D van de omgeving.


Tijdens het rijden waarschuwt Toyota Smart Connect je voor ongelukken of gladheid op je route. De Driver Monitor Camera maakt dan weer gebruik van een camera boven het stuurwiel om de alertheid van de bestuurder op te volgen. Bij vermoeidheid of een andere abnormale toestand wordt automatisch een waarschuwing weergegeven.

 

Ontdek onze modellen

Het Road Sign Assist-systeem herkent dan weer verkeersborden langs de weg en geeft nuttige informatie, zoals de geldende maximumsnelheid en de inhaalbeperkingen, weer op het dashboard.
Ter ontspanning is je Toyota ook uitgerust met een uitgebreid infotainmentsysteem, die standaard zijn voorzien van ondersteuning van Apple Carplay en Android Auto. Daardoor kun je jouw favoriete apps rechtstreeks op je dashboard gebruiken. Daarnaast biedt Toyota je met de MyT app ook heel wat eigen geconnecteerde services. Zo kan je met deze handige app thuis je ritten plannen, je auto snel terugvinden op een drukke parkeerplaats of je rijgegevens analyseren om je rijstijl te verbeteren. Je raadpleegt het resterende rijbereik van je wagen, plant je klimaatregeling of elektrisch opladen en ontvangt herinneringen voor het onderhoud.

En dat zijn slechts enkele van de vele functies in je Toyota. Al deze functies worden voortdurend draadloos, over-the-air up-to-date gehouden. Zo blijft je Toyota je altijd verrassen met handige nieuwe functies gedurende zijn hele levensduur.


Geniet van nog meer comfort met de Toyota-accessoires.

Om je Toyota helemaal op jouw maat en voorkeuren af te stellen, kan je kiezen uit een bijzonder uitgebreid aanbod aan originele Toyota accessoires en comfortpacks, specifiek op maat ontwikkeld voor elk model van alle generaties, en altijd uitgebreid getest onder de zwaarste omstandigheden. Daardoor zijn kwaliteit en betrouwbaarheid in alle situaties gegarandeerd.
VIND EN CONFIGUREER JE TOYOTA GEZINSWAGEN
C-HR
SUV voor de stad
Toyota C-hr
Yaris Cross
Compact SUV
Toyota Yaris Cross
RAV4
Hybride SUV
Toyota RAV4
RAV4 Plug-in
Krachtige SUV
Toyota RAV4 Plug In
Toyota bz4x
Elektrische 4x4
Toyota bz4x
Proace City
Praktische bestelwagen
Toyota Proace City
Corolla Cross
Familiale SUV
Toyota Corolla Cross
Corolla Hatchback
De best verkopende
Toyota Corolla Hatchback
Camry
Luxueuze berline
Toyota Camry
Corolla Touring Sports
De best verkopende
Toyota Corolla Touring Sports
Proace City Verso
Veelzijdige bedrijfswagen
Toyota Proace City Verso