1. Discover Toyota
  2. Toyota GAZOO Racing
  3. Toyota GR Supra
  4. Toyota GR Supra Specificaties
  5. Cockpit

Cockpit

De cockpit van de nieuwe Toyota GR Supra is beïnvloed door de lay-out van eenzitsraceauto’s en is ontworpen om de bestuurder centraal te stellen. Verstelbare zijsteunen in de stoelen en doordachte kniesteunen bieden ondersteuning in scherpe bochten, terwijl een digitale combimeter en een head-up display (met Premium pack) de snelheid, infotainmentberichten en navigatieaanwijzingen duidelijk in het gezichtsveld van de bestuurder weergeven

  • ASYMMETRISCHE MIDDENCONSOLE

    De asymmetrische middenconsole in de Toyota GR Supra vormt een duidelijke scheiding tussen de omhullende bestuurderscockpit en de meer open passagierszijde. De automatische airco met twee zones zit midden op de console en is gemakkelijk te bedienen dankzij aanraakschakelaars met geheugenfunctie, terwijl het 8,8-inch centrale multimediadisplay als een touchscreen of met een draaiknop bediend kan worden.

  • ACTIVE SOUND DESIGN

    De nieuwe Toyota GR Supra beschikt over Active Sound Design met twee rijgeluiden die de bestuurder naar gelang zijn stemming kan selecteren. Voor dagelijks gebruik biedt de Normal-modus een rustig, verfijnd motorgeluid, dat perfect is na een lange dag. De Sport-modus werkt juist met opwindende hoge tonen en laat net als een raceauto knallende en ploffende geluiden horen wanneer u terugschakelt.