1. Discover Toyota
 2. Start your impossible
 3. Video's
 4. Deuren


ATLETEN    VIDEO'S    MOBILITEIT

DEUREN

Grenzen doorbreken begint met in jezelf te geloven.

 

 • ZELFS ALS HET ONMOGELIJK LIJKT

  VOORUITRIJDEN

 • Eén ding hebben we allemaal gemeen, zelfs met de beste atleten ter wereld, en dat is ons vermogen om de deuren van het onmogelijke in te trappen. Je moet gewoon in jezelf geloven. Ze geloofden dat ze de sport konden veroveren. Misschien gelooft u in het veranderen van de wereld door wetenschap, of gewoon in het volbrengen van uw eerste halve marathon. Welke onmogelijkheid je ook kiest, je kunt er komen. Het vergt alleen moed om die eerste stap te zetten.

Eén stap. Eindeloze mogelijkheden.

 • DROOMEN

  VAN GOUD

 • Het openen van deuren naar Olympisch goud begint met een droom.

  Niemand wordt als Olympiër geboren. Janine Flock koos ervoor om haar onmogelijke mogelijk te maken. Ze stelde zich voor dat ze zou strijden voor haar land en voor de wereld, en ze had de moed om die eerste stap te zetten. Soms kan beginnen voelen als het moeilijkste deel van de reis. Maar als we eenmaal de moed verzamelen, kunnen we allemaal ons onmogelijke waarmaken.

 • OM JE DAAR

  TE BRENGEN

  TERWIJL JE

  GROEN

  BLIJFT.

 • Mobiliteit die gemaakt is voor jou en voor Moeder Aarde.

  Toyota gelooft in het openen van nieuwe deuren naar een schonere wereld door middel van mobiliteit. Daarom hebben we de Mirai, Sora-Fuel Cell Electrified Vehicle Bus en e-Palette ontworpen om op waterstof en elektrische energie te rijden. Zodat je je eigen onmogelijke kunt blijven nastreven, en daarbij rustig kunt ademhalen.