Toyota Drivers : Eurocare

Dekking en voorwaarden

Ontdek de onze Eurocare dekking en voorwaarden

Wat krijgt u?
  • pechverhelping bij mechanische of elektrische defecten en ook bij een ongeval in België (zelfs thuis) en in het buitenland
  • sleping naar uw erkende Toyota verdeler/hersteller(1), als uw wagen niet ter plekke kan hersteld worden
  • bewaarkosten tot €74, indien de wagen gestald moet worden alvorens hij bij dat Erkende Toyota Servicepunt terechtkomt
En nog ...


Als u als hoofdbestuurder meer dan 50 km van huis bent en als uw voertuig niet dezelfde dag kan hersteld worden, geniet u ook nog van volgende voordelen:

  • ofwel de hotelkosten en de kosten om uw wagen na herstel op te pikken
  • ofwel het verderzetten van uw reis met de trein in 1e klasse of per vliegtuig
  • ofwel een vervangwagen
Of zelfs …


Als uw voertuig in het buitenland geïmmobiliseerd is door pech en niet hersteld kan worden, kunt u kiezen voor één van bovenstaande opties of voor de repatriëring van het voertuig.

Voorwaarden: 2
  • voor alle Toyota's (behalve omgebouwde voertuigen) van minder dan 5 jaar
  • kortetermijnhuurwagens, taxi’s of auto’s voor rijscholen kunnen enkel beroep doen op pechverhelping of slepen
Nog vragen?


Uw Toyota verdeler/hersteller informeert u graag verder. Of download hieronder de brochure over Eurocare in pdf-formaat.

Bel in geval van pech:
  • in België: 0800 999 55
  • in het buitenland: +32 (0)2 290 64 68


(1) Indien uw voertuig voor de 1e maal ingeschreven is vanaf 2012, garanderen wij u dat het naar een Erkend Toyota Servicepunt wordt gesleept (in België naar een Servicepunt van uw keuze, in het buitenland naar het dichtstbijzijnde Servicepunt). Deze voorwaarden gelden ook bij een ongeval.

(2) Maximum 5 jaar (60 maanden) gratis waarborg: de 3 jaar (36 maanden) beperkt tot 100.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt) Europese waarborg van de fabrikant wordt verlengd met 2 jaar (24 maanden) tot in totaal 5 jaar (60 maanden) beperkt tot 200.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt door Toyota Belgium N.V. op de nieuwe Toyota voertuigen door haar geleverd vanaf 01.01.2019 en onder de voorwaarden Toyota Extracare 3+2 (meer informatie hierover vindt u bij uw erkend Toyota verkooppunt in België of G.H.- Luxemburg of op www.toyota.be – www.toyota.lu).

Wegbijstand Toyota Eurocare tot 10 jaar: wegbijstand 24u op 24u, in België, in G.H. -Luxemburg en in meer dan 30 Europese landen, gratis gedurende 1 jaar vanaf de datum van levering van het voertuig en kan gratis verlengd worden met telkens 1 jaar, totdat het voertuig de leeftijd van 10 jaar bereikt heeft, op voorwaarde dat het jaarlijks voorgeschreven onderhoud door de fabrikant wordt uitgevoerd bij het erkende Toyota netwerk in België of in G.H.-Luxemburg. Geldig voor voor alle voertuigen geleverd na 1-1-2019.