De legende is terug

Met de nieuwe Toyota GR Supra, die voortborduurt op meer dan vijftig jaar ervaring, bieden we de puurste rijervaring tot nu toe. Dankzij de opwindende mix van kracht, balans en wendbaarheid biedt deze auto ultiem rijplezier voor liefhebbers.

In het eerste jaar van de introductie krijgt de Toyota GR Supra 900 nieuwe eigenaren in Europa en die profiteren van een aantal bijzondere voordelen, omdat ze deze pure sportwagen als eerste hebben gereserveerd.

Ontdek de specificaties

Voor het gevoel

De voorin geplaatste zescilinderlijnmotor van de nieuwe Toyota GR Supra heeft alles in zich om uw zintuigen te stimuleren. Onze sublieme sportwagen voelt zich op de weg net zo thuis als op het circuit en biedt een naadloos vermogen en een directe respons dankzij de 340 pk sterke 3.0-liter turbomotor.

Ontdek de specificaties

A90 Edition

Maak kennis met de Toyota GR Supra A90 Edition. De A90 Edition, die is afgewerkt in een spectaculaire matte lak (Storm Grey), matzwarte 19-inch lichtmetalen velgen en een bekleding van rood leder, is een eerbetoon aan het verleden van de Supra en wordt in slechts negentig exemplaren gemaakt.

De Toyota GR Supra A90 Edition wordt exclusief aangeboden aan de eerste 90 Europese klanten, waarvan 3 voor België en Groothertogdom Luxemburg, die hun auto al vooruit hebben besteld.

Ontdek de A90

Racen zit in ons DNA

In de nieuwe Toyota GR Supra, het eerste wereldwijde GR-model dat door TOYOTA GAZOO Racing wordt geproduceerd, hebben we onze ervaring met racen op het hoogste niveau verwerkt. Daardoor is het een pure sportwagen, die zowel op het circuit (tot het uiterste) als op normale wegen in zijn element is.

Meer over racen

Het verhaal van de Supra

De Supra is misschien wel Toyota's beroemdste sportauto. Met legendarische roots die helemaal teruggaan tot de prachtige Toyota 2000GT uit de jaren '60, en meer recentelijk door de rol die hij heeft gespeeld in films en populaire cultuur, heeft de Supra mensen van alle generaties over de hele wereld geïnspireerd.

Meer over de erfenis

Blijf up-to-date met het laatste Toyota GR Supra nieuws op sociale media met @toyota.europe and #ToyotaGRSupra

Meer weten over Toyota

Ontdek de SUV's van Toyota Ontdek de SUV's van Toyota Geniet van de avonturen van het leven met de SUV’s van Toyota, uitgerust met onze hypermoderne hybride systemen, allemaal met compacte afmetingen, perfect voor de stad. Ontdek het Toyota-stadsautomodellen Ontdek het Toyota-stadsautomodellen De compacte en wendbare Toyota AYGO en Toyota Yaris zijn ideaal om de stad te verkennen: dankzij hun bescheiden formaat kunt u overal komen en glijdt de stress van het stadsverkeer van u af. GT Four | Het verhaal van VIER GT Four | Het verhaal van VIER GT-FOUR. Een naam die synoniem staat voor real-world performance en een icoon van de rallysport in de jaren tachtig en negentig. Dit keer als GR-FOUR, een state-of-the-art 4WD systeem in de nieuwe GR Yaris. Nieuw GR Yaris Nieuw GR Yaris Maak kennis met de nieuwe Toyota GR Yaris. Deze auto is ontwikkeld met de kennis van het World Rally Team van TOYOTA GAZOO Racing en heeft een nieuwe GR-vierwielaandrijving.